Gruppchef / EDI-koordinator till Dagab Inköp & Logistik

Gruppchef / EDI-koordinator till Dagab Inköp & Logistik

Har du tidigare erfarenhet av jobba i projekt och driva förändringar? Vill du dessutom ta nästa steg i din karriär och få ett personalansvar? Hos Dagab erbjuds du en utvecklande tjänst samtidigt som du blir en del av Axfood fortsatta tillväxt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Dagab har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Dagab en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetDagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, såväl som för e-handeln där bl.a. Mat.se ingår. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Som medarbetare på Dagab blir du del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och gott kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Som medarbetare på Dagab blir du del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och gott kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

ArbetsuppgifterI rollen som gruppchef arbetar du med att leda och fördela arbetet för två EDI-koordinatorer. Du är personalansvarig över dessa och det finns även möjlighet att teamet kan komma att utökas på sikt. En stor del av din roll är operativ där du ansvarar och driver processen för att ansluta Dagabs leverantörer till EDI-kommunikation enligt GS1-standarden för handelsflödet ESAP20. Det innebär bland annat att du tillsammans med dina två medarbetare ansvarar för att starta upp anslutningsaktiviteter, koordinerar och genomför tester med leverantörer för att medverka till att implementeringen håller en hög kvalitet. Du har också ett informationsansvar till interna och externa parter som påverkas av en driftsättning. Utöver detta ansvarar du också för att aktivt delta i lösning av fel och problem som kan uppstå med våra EDI-meddelanden. I rollen leder och driver du även projekt internt och har ett stort intresse och driv att förbättra processer.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av SAP - grundförståelse för logistikflöden
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt och driva förändring
  • Erfarenhet av EDI är meriterande
För att trivas i rollen har du en naturlig fallenhet för ledarskap trots att du kanske inte hunnit skaffa dig lång erfarenhet i roller med personalansvar. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll där du tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Då rollen innebär många kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga och trivs att arbeta i grupp. Du är stresstålig och van att leverera resultat av hög kvalitet mot deadlines och ibland under tidspress. Slutligen är du driven och iniativitagande gällande att genomför förändringar och förbättra processer.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: koordinator, EDI, EDI-koordinator, administratör. livsmedel, FMCG, Dagab, Axfood, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!