Forskningsadministratör till Barncancerfonden

Forskningsadministratör till Barncancerfonden

Har du kunskap och erfarenhet inom ekonomi och administration och vill jobba för ett starkt varumärke som faktiskt gör skillnad? Barncancerfonden söker en forskningsadministratör för det viktiga uppdraget att stötta forskningsavdelningen. Ta chansen och sök idag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Barncancerfonden.

Om företagetBarncancerfondens vision är att alla barn som drabbas av cancer ska leva, inte bara överleva. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer, och leva ett gott och långt liv, samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver. Tack vare forskningsframsteg överlever idag 85 procent av de barn som insjuknar, men barncancer är trots detta fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn 1-14 år i Sverige. Ändamålen finansieras av privata givare, organisationer och företag. Tillsammans gör vi skillnad för drabbade barn och deras närstående, på kort och lång sikt!

Bravura söker för Barncancerfondens räkning en forskningsadministratör med ekonomiinriktning. Du tillhör avdelningen Forskning och utbildning (FoU) som ansvarar för Barncancerfondens största ändamål: finansiering av barncancerforskning. I uppdraget ingår att stödja forskare, forskning, forskningsinfrastruktur och utarbetande av nya undersöknings - och behandlingsmetoder inom barncancerområdet. FoU ser därför till att de satsningar som görs på forskning och utbildning är effektiva, långsiktiga och kommer barn med cancer till godo i form av bästa möjliga behandling under och efter en barncancersjukdom.

Barncancerfonden sitter i fina lokaler i Epicenter som ligger beläget i centrala Stockholm. Epicenter har både en trevlig lunchrestaurang, imponerande arkitektur och ligger nära allt.

ArbetsuppgifterI rollen som forskningsadministratör är du främst ett administrativt stöd till forskningschefen och ansvarar för ekonomi- och fakturahantering. Du hanterar exempelvis ekonomisk rapportering, redovisning och kontering samt bedriver ekonomisk och administrativ hantering av utlysningar och utbildning. Vidare tar du fram och sammanställer statistik och övriga uppgifter från verksamhetssystemet. Du förbereder och koordinerar interna och externa möten samt skriver mötesprotokoll. Övergripande ansvarsområden:
 • Administrativt stöd till forskningschefen
 • Ekonomi- och fakturahantering inklusive ekonomisk rapportering
 • Ekonomisk och administrativ hantering av utlysningar & utbildningar
 • Ta fram och sammanställa statistik och övriga uppgifter från verksamhetssystemet
 • Förbereda och koordinera interna och externa möten
 • Skriva mötesprotokoll och hantera bokningar
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • Högskoleutbildning inom ekonomi
 • Erfarenhet av ekonomiskt & administrativt arbete
 • God system & datavana
 • Mycket goda kunskaper i Excel
 • Meriterande med erfarenhet från forskning eller vårdsektorn
Du är en person som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra människor och du anstränger dig för att hitta lösningar. Vidare kan du arbeta utanför ramen av dina arbetsuppgifter och trivs med att stödja kollegor i de områden som behövs. Du har förmågan att skapa och upprätthålla struktur i ditt arbete och driver dina processer självständigt framåt. Du känner dig vidare trygg i att be om hjälp när du behöver, uppskattar andras perspektiv och trivs med att ha en tät dialog med kollegor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!