Flödesplanerare / inköpare till Dagab / Axfood

Flödesplanerare / inköpare till Dagab / Axfood

Trivs du med att arbeta med siffror och vill arbeta med inköp? Har du dessutom ett intresse för dagligvaruhandeln? Hos Dagab erbjuds du en utvecklande tjänst samtidigt som du blir en del av Axfood fortsatta tillväxt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Dagab har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Dagab en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetDagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholms AB:s Large Cap-lista. Hos Axfood ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas de tillsammans.

I rollen som flödesplanerare tillhör du affärsområdet Egna Affärer och närmare bestämt den avdelning som hanterar inköp av kött, chark och fågel. De arbetar med att skapa ett attraktivt och konkurrenskraftigt sortiment till deras kunder inom Willys, Hemköp, Snabbgross och Närlivs. De arbetar med sortimentsplanering och inköp för att optimera försäljning samt minska kostnader inom hela värdekedjan.

ArbetsuppgifterSom flödesplanerare på Dagab ansvarar du för att säkerställa optimala flöden och inköpsnivåer inom givna ramar. Du hanterar både inköp av egentillverkade produkter samt från andra varumärken. I rollen är du tilldelad ett visst antal leverantörer och produkter som du ansvarar över. Du förväntas skapa dig en förståelse för dina leverantörer för att skapa bra relationer, kunskap om dina artiklar och lagersaldo för att bli vass på området. Du vårdar dina artiklar och gör inköp dagligen. Olika leverantörer har olika förutsättningar och det finns de du köper av dagligen och andra mer sällan.

I rollen som flödesplanerare samarbetar du nära dina kollegor i inköpsfunktionen för att tillsammans skapa bästa möjliga förutsättningar till välfyllda butiker som inte upplever något avbrott i varuförsörjningen. Vidare samarbetar du även med flera olika funktioner inom verksamheten både externt och internt.

Formella krav
  • Högskoleutbildning inom ekonomi, inköp, logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet inom dagligvaruhandeln eller liknande arbete är meriterande
  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
För att lyckas i rollen tror vi att du gillar att driva ditt eget arbete framåt och har förmågan att arbeta effektivt och lösningsfokuserat. Då du har flera kontaktytor både internt och externt trivs du i samarbete med andra och har en god kommunikativ förmåga. Vidare förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn för att kunna se samband och göra analyser. Det finns en förståelse för din potential att lära dig och utvecklas från grunden. Har du intresse för området och inköp, ett siffersinne samt trivs med att jobba i system kan du lyckas även om du inte byggt upp lång erfarenhet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Torsplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: flödesplanerare, inköpare, inköp, dagab, axfood, mat, matleverantör, leverantör, grossist, livsmedel, livsmedelsbranschen, färskvaror, inköp, Stockholm, heltid, fmcg, dagligvaruhandel, varuflöden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.