Finsktalande kundservicemedarbetare / kundtjänst / rådgivare till Advisa

Finsktalande kundservicemedarbetare / kundtjänst / rådgivare till Advisa

Talar du flytande finska och behärskar svenska? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom service och kundtjänst.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Advisa har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Advisa en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAdvisa grundades 2011 med ambitionen att hjälpa sina kunder att förbättra sin privatekonomi. Advisa hjälper sina kunder att jämföra låneförslag samt villkor mellan bankerna samt att hjälpa privatpersoner att spara pengar på sina lån.

Advisa är idag ca 50 anställda och har sitt kontor centralt beläget vid Östermalms IP i Stockholm. Just nu befinner sig Advisa i en tillväxtfas och söker nu två stycken personer som kan stärka upp teamet med då de håller på att starta upp ett kontor i Finland.

ArbetsuppgifterI rollen som rådgivare har du löpande kontakt med Advisas finsktalande kunder som ansökt lån via deras hemsida samt sköter kontakten med deras finansiella parter. Advisa står inför en lansering av deras tjänster på den finska marknaden vilket innebär att du får axla en bred roll av både administrativa arbetsuppgifter samt kundkontakt. Du kommer starta med kontakt gentemot kunder via mail och chatt för att ett par månader in i lanseringen även ta telefonsamtal. Du vägleder kunder som ansökt om lån via hemsidan, skapar låneansökningar, besvarar frågor som inkommer samt vara med och föreslå och identifiera förbättringar. Som finsktalande rådgivare arbetar du även med att översätta information till den finska plattformen såsom FAQ m.m.

I rollen kommer du att få en gedigen introduktion så att du känner dig trygg och kan axla arbetsuppgifterna. Du har sedan ett eget ansvar för kontakten gentemot de finska kunderna samtidigt som du tillhör ett team om totalt 13 rådgivare och rapporterar till Advisas kundservicechef.

Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning.

Formella krav
  • Flytande i tal och skrift på finska och svenska alternativt engelska
  • God dator- & systemvana
Vi söker dig som befinner sig i början av din karriär och brinner för service och kundbemötande. Du är genuint engagerad och flexibel mot kunder såväl som dina kollegor. Vidare är du prestigelös teamspelare som stöttar där det behövs samt trivs i ett högt tempo. Advisa präglas av en positiv attityd och en målinriktad inställning och vi tror att du delar denna inställning till arbetet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: finsktalande, kundservice, kuntjänst, rådgivare, service, Stockholm, heltid, customer care, kundsupport
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.