Finansiell analytiker till ADDvise Group

Finansiell analytiker till ADDvise Group

Har du erfarenhet av analytiskt arbete, har god affärsförståelse och är redo ta nästa steg i karriären? Är du därtill en person som trivs i en föränderlig miljö och är van att självständigt driva ditt arbete framåt? Hos ADDvise får du möjligheten att bli en del av ett expansivt bolag inom healthcare där du får göra skillnad från dag ett i deras fortsatta tillväxtresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ADDvise.

Om företagetADDvise Group AB är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består av ett 10-tal dotterbolag i Europa och USA. ADDvise är strukturerat i två affärsområden, Lab och Sjukvård. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten - både geografiskt och produktmässigt. Försäljning sker globalt och idag omsätter koncernen ca 1 miljard. ADDvise aktier är listade på Nasdaq First North.

ArbetsuppgifterDitt huvudsakliga ansvarsområde är att bistå med finansiell analys och utvärdering inom M&A och finansiering. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
 • Analys och utvärdering av finansiella data för potentiella målbolag i förvärvsprocesser
 • Analys och utredning av finansiella data i samband med finansiell due diligence i förvärvsprocesser
 • Omvärldsanalyser av healthcare-marknaden
 • Projektspecifika analyser och utredningar
 • Presentation av analys och underlag för intressenter i organisationen
 • Bistå vid kapitalanskaffningar och road shows
 • Initiera och driva utvecklingsprojekt
I rollen arbetar du nära ADDvise VD och Chefsjurist.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • Civilekonom eller civilingenjör i industriell ekonomi
 • Minst 1 års arbetslivserfarenheter från liknande analyser av företag
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint
 • Mycket god förmåga att hantera stora datamängder
För att prestera i rollen har du mycket god förmåga att analysera och tillgodogöra dig omfattande och komplex information som du sedan presenterar på lämpligt sätt. Du trivs i en roll med många kontaktytor. Du har en stark drivkraft, är resultatinriktad och har ett affärsmässigt tänkande. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och kvalitet samt att du är van att möta deadlines. Som person är du analytisk, kommunikativ och brinner för finans och förvärv. Du är en utvecklingsorienterad person som trivs med att ta stort ansvar för ditt arbete och driva det självständigt framåt. Företagskulturen präglas av prestigelöshet, korta beslutsvägar och ett högt tempo.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: analys, analytiker, förvärvsprocess, excel, finans, ekonomi, uppköp, koncern, ADDvise, Stockholm, centralt, medtech, sjukvård, labb, förvärv, healthcare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!