Finansbolagssäljare / Key Account Manager

Finansbolagssäljare / Key Account Manager

Har du erfarenhet av B2B-försäljning inom finansbranschen? Drivs du av att arbeta i en kundnära roll som skapar stort mervärde för kunder? Vi söker dig som är uthållig och drivs av att skapa affärsmöjligheter och vill ta ansvar för att utveckla samt öka försäljningen.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Pedab Finance.

Om företagetPedab Finance är huvudsakligen inriktat på finansieringslösningar för IT-produkter. Verksamheten startade 2008 och idag är bolaget väletablerat på marknaden. Pedab Finance AB är ett bolag inom Pedab Group vars övriga verksamhet är IT-distribution inom data & analytics, infrastruktur- och programvarulösningar samt säkerhet. Pedab Group har funnits sedan 1993 och har idag totalt 110 anställda i Norden, Baltikum och Frankrike.

ArbetsuppgifterSom Finansbolagssäljare hos Pedab driver du försäljningen av finansieringslösningar för IT-produkter. Du kommer ta eget ansvar för att etablera affären, bygga upp och utveckla långsiktiga relationer med kunderna. Du är ansvarig för hela säljprocessen, arbetet innefattar allt ifrån prospektering, boka möten, genomföra behovsanalys, införsäljning, förhandling av affär och avtalsskrivande. I denna roll ges du möjlighet att sätta din egen strategi för försäljningen och på sikt arbeta mer strategiskt med att utöka och bygga upp försäljningsstaben inom verksamhetsområdet.

Formella krav
  • Avslutad akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning. Meriterande med utbildning inom ekonomi eller IT
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av B2B försäljning, vi ser gärna att du har erfarenhet från finansbranschen
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du är trygg som person och genom din sociala förmåga är du duktig på att skapa och upprätthålla goda affärsrelationer. Vi ser att en av dina främsta motivationsfaktorer är att leverera goda resultat och att överträffa dina mål. Du trivs med många sociala kontaktytor, så väl internt som externt. Du har en hög energinivå och drivs av att få arbeta i ett företag i ständig utveckling. Arbetet innebär stort eget ansvar vilket innebär att du uppskattar att arbeta självständigt och strukturerat.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, resor förekommer i tjänsten
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: finans, finanssäljare, finansbolagssäljare, KAM, key account manager, account manager, finance, sales, B2B, föräsljning, säljare, AM, account manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!