Financial Controller / redovisningsekonom till snabbväxande bolag

Financial Controller / redovisningsekonom till snabbväxande bolag

Vill du vara en del av ett internationellt och expanderande företag med stark tillväxt? Har du erfarenhet från rollen som Financial Controller men är redo för nästa steg? Här får du möjligheten att inneha en nyckelroll i ett snabbväxande bolags finansiella processer.

Om företagetBravura söker för företags räkning en Financial Controller och du kommer vid inledande samtal att få reda på vilket företag det är.

ArbetsuppgifterI rollen som Financial Controller arbetar du med att kvalitetssäkra, analysera och följa upp företagets finansiella flöden. Det dagliga arbetet innebär löpande analys, avstämning, uppföljning och rapportering. Dina främsta arbetsuppgifter är att vara delaktig vid månads-, budget, och prognosrapportering samt uppföljning gentemot prognoser inom företaget. Rollen innebär även att du hjälper till med att utveckla, revidera och implementera finansiella rutiner och processer. Detta då företaget är i en expansiv tillväxtfas där finansiella rutiner och processer behöver förbättras och implementeras. Du stödjer och arbetar nära företagets VD med att utreda och driva frågor som rör allt inom ekonomi till hantering av kvalificerade redovisningsfrågor.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande.
  • 5 års relevant yrkeserfarenhet som controller eller redovisningsekonom i en internationell organisation. Meriterande om det varit i en försäljnings - eller produktionsmiljö.
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Meriterande med ledarskapserfarenhet
  • Erfarenhet från Oracle Hyperion, Visma administration och/eller SAP är meriterande
  • Goda kunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska
Som person ser vi att du är proaktiv och självständigt kan driva interna utvecklingsprojekt för att förbättra den kvalitativa uppföljningen av de finansiella flödena. Vidare besitter du en naturlig initiativtagande förmåga samt ett analytiskt förhållningssätt. Du är kommunikativ i ditt tillvägagångssätt och har lätt för att gå från ord till handling. Du trivs med att arbeta med många kontaktytor där du får möjlighet att både nyttja dina goda samarbets- och relationskapande förmågor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Söderort, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: financial controller, controller, rapportering, ekonomi, ekonomisk rapportering, Stockholm, momsredovisning, civilekonom, redovisningsekonom, revision
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.