Finance Manager / Ekonomiansvarig till dotterbolag inom telekomkoncern

Finance Manager / Ekonomiansvarig till dotterbolag inom telekomkoncern

Vi söker dig som vill anta en spännande utmaning och ny roll som ekonomiansvarig för ett dotterbolag till en stor telekomkoncern!

Om företagetFöretaget är Sveriges första självständiga Apple-certifierade service-partner. Genom hög kvalitet och service vill företaget skapa de nöjdaste kunderna i branschen.

I dagsläget har företaget servicecenter och kontor i Sveriges största städer men kommer under 2019 även expandera till fler städer nationellt. Företaget består idag av 50-talet medarbetare och ägs av ett stort telekomföretag.

ArbetsuppgifterI den här rollen får du möjlighet att vara med och bygga upp en ekonomifunktion från grunden. För tillfället sköts redovisningsarbetet och ekonomin genom moderbolagets shared service center, där syftet med tillsättningen av denna tjänst är att hämta hem delar av ekonomiarbetet.
Ditt huvudsakliga fokus innefattar att upprätta en struktur och plan kring redovisningsarbetet i form av rutiner, processer, budget och prognos. Betoningen i rollen ligger mot Business Controlling men innefattar även arbete med den löpande redovisningen och kassaflödeshantering. I samband med årlig revisionen sköter du all koordinering samt kontakt med revisonspartner. Du ansvarar även för rapportering och samarbete med moderbolagets share service-center rörande redovisningsarbetet.

I den här rollen rapporterar du till företagets CEO.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom business / ekonomi / redovisning
  • Bred erfarenhet av redovisning, gärna i ett fåmansbolag eller medelstort företag
  • 1-2 års erfarenhet inom Business Controlling
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
Du som söker denna tjänst är redo för att ta dig an en spännande utmaning. Då denna roll inte är befintlig inom bolaget idag samt är en tjänst där du får mycket eget ansvar tror vi att du som söker denna roll är självgående och trygg att fatta egna beslut. Du är pragmatisk och prestigelös och trivs i en roll där du får arbeta med arbetsuppgifter från högt till lågt. Du trivs att arbeta i en roll som ställer krav på problemlösning och där din analytiska förmåga kommer väl till pass. Arbetet kommer kräva arbete tillsammans med moderbolagets share service center och vi ser därför att du som söker är en lagspelare och har god samarbetsförmåga.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.