FileMaker / Developer / Utvecklare till stabil aktör inom mäkleri

FileMaker / Developer / Utvecklare till stabil aktör inom mäkleri

Har du erfarenhet av att arbeta som FileMaker-utvecklare och vill inta en roll med stor frihet där du får möjlighet att forma och vidareutveckla den befintliga miljön? Som utvecklare hos det aktuella bolaget erbjuds du en stabil anställning, god ersättning samt attraktiva förmåner.

Om företagetVi söker för kunds räkning en FileMaker utvecklare till ett bolag beläget i centrala Stockholm. Detta är en tjänst där du blir direktanställd hos det aktuella bolaget.

Företaget är verksamt globalt inom försäkringsmäkleri och de erbjuder försäkringar och återförsäkringar till företag, institutioner och myndigheter.

ArbetsuppgifterI rollen som FileMaker-utvecklare arbetar du med att underhålla och utveckla vår samarbetspartners databas. Bolagets applikation har funnits i 10-15 år och är i behov av upprustning. Tjänsten innebär att du både förvaltar den befintliga applikationen samt att utveckla och finna nya lösningar inom FileMaker för internt och bruk.

Formella krav
  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som FileMaker-utvecklare
  • Erfarenhet av att arbeta både med förvaltning och utveckling av FileMaker-applikationer
  • God förståelse för hur databaser fungerar
  • Allsidig IT-kunskap
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Meriterande:
* Erfarenhet av att arbeta med FileMaking på ett försäkringsbolag

Vi ser att du är en person som trivs i en roll där du får ta ansvar för ditt eget arbete. Som person är du duktig på att självständigt driva ditt arbete framåt på ett strukturerat tillvägagångssätt. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalité. Vidare ser du ett värde i att arbeta i tillsammans med kollegor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.