Field Sales/ kundansvarig / Fältsäljare till Inside the box

Field Sales/ kundansvarig / Fältsäljare till Inside the box

Har du ett intresse för försäljning och erfarenhet av att arbeta inom service? Vill du ta dig an en viktig roll som field sales hos expansiva bolaget Inside The Box? Vi söker dig som är driven och lockas av att bygga långsiktiga kundrelationer och vill vara med att påverka företagets fortsatta utveckling framåt!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Inside The Box.

Om företagetInside The Box är ett start-up bolag som grundades 2018 i Stockholm. Bolaget erbjuder världens första fristående digitala postlådelås som möjliggör att leveranser kan nå kundens postlåda istället för att hamna hos ombud. Paketen skickas helt enkelt direkt till lådan, inlåsta och i tryggt förvar. Dessutom möjliggör låset en tjänst där hushåll enkelt kan returnera paket via brevlådan. Förutom paketleveranstjänsterna kan kunderna öppna sin postlåda digitalt och enkelt dela ut access till släkt och vänner. Inside The Box vision är att genom de digitala postlådelåsen och tillhörande plattform arbeta för en bättre miljö och en smidigare vardag för majoriteten av svenska småhushåll.

ArbetsuppgifterI rollen som fältsäljare hos Inside The Box arbetar du med att bygga upp och skapa en kundbas inom Stockholmsområdet. Du ansvarar för att åka ut till flertal områden i Stockholm där du representerar företaget och tar kontakt med potentiella kunder där du berättar om hur tjänsten och produkten fungerar. I dina arbetsuppgifter ingår det att ta vidare dialog med de kunder som visar intresse för låset och att medverka på olika event runtom i olika områden för att representera tjänsten och produkten.

Eftersom den här rollen är ny på Inside The Box så kommer du ha möjlighet att vara med och utforma ansvarsområden och arbetssätt i företagets fortsatta utveckling framåt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet inom servicebranschen
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med körkort
För att lyckas i rollen är du en person som trivs bra med sociala sammanhang och tycker om att skapa kontakt med nya människor. Vi tror att du är en driven och tävlingsinriktad person som ser potential till att utvecklas inom företaget. Vidare är du en person som är ödmjuk och lyhörd för kundens behov. Avslutningsvis är du en självgående person som kan driva dina arbetsuppgifter självständigt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Fast- och provisionsbaserad lön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fältsäljare, säljare, Field sales, kundansvarig, service, Sales, företagssälj, Account Manager, Stockholm, försäljning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!