Field Marketing till Symetri

Field Marketing till Symetri

Har du erfarenhet av Field Marketing inom B2B som du vill fortsätta att utveckla? Motiveras du av att bidra till utveckling av affären genom samspelet mellan sälj och marknad? På Symetri erbjuds du en tjänst där du snabbt blir en viktig del av företaget och deras fortsatta tillväxt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Symetri.

Om företagetSymetri hjälper innovativa företag inom bygg och tillverkande industri att optimera sina utvecklingsprocesser, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom produkternas hela livscykel. Med mer än 300 medarbetare och 100 000 användare i norra Europa erbjuder de effektiv vägledning i allt från 3D-modellering och simulering till PLM (Product Lifecycle Management) och BIM (Building Information Modeling).

Du är en del av marknadsteamet för AEC (Architecture, Engineering & Construction) med idag 4 personer placerade i 4 länder. Du kommer att rapportera till AEC Nordic Marketing Manager. Du kommer också att vara en del av den globala marknadsorganisationen och jobba nära kollegor inom andra affärsområden. Symetri ser även att du delar deras grundvärderingar Passion, Teamwork, Courage och Change.

ArbetsuppgifterSom Field Marketing kommer du att verka i nära samarbete med försäljningsavdelningen och dina nordiska kollegor inom AEC marketing. Syftet med rollen är att förmedla ett tydligt budskap gentemot Symetris kunder genom att leverera ett arbete med god kvalité. Dagliga arbetsuppgifter är att framställa content för events, kampanjer och andra aktiviteter. Du ansvarar vidare för att ta initiativ till nyhetsbrev, uppdatering av hemsidan, kampanjsidor och uppföljning av kampanjer i de digitala verktygen. Vi ser gärna att du har ett intresse av att sätta dig in i kundernas verksamhet och utifrån detta utveckla aktiviteter för både det digitala och det mer personliga mötet. Slutligen förväntas du att tillsammans med teamet utveckla nya sätt att engagera kunder för att öka Symetris affär.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
  • Vi tror att du har någon av följande bakgrunder:
  • Minst 3 års erfarenhet av marketing inom B2B där digital marknadsföring varit en viktig del.
  • Erfarenhet av marketing inom B2C med inriktning på digital marknadsföring och du är nyfiken att lära dig mer om och arbeta mot B2B.
  • Erfarenhet av digitala verktyg för CRM och marketing automation, exempelvis Hubspot, Microsoft Dynamics eller Salesforce
  • Flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Meriterande med erfarenhet av Google adwords och SEO
  • Meriterande med erfarenhet från byggbranschen och / eller erfarenhet från marknadsföring i en återförsäljarroll
För att lyckas i rollen är du en person som tar saker i egna händer och får saker och ting i mål med ett tydligt syfte. Vi tror att du ser möjligheter med att kombinera digitala verktyg, social media och det personliga mötet i en B2B-miljö. Vidare tror vi att du är duktig på att samarbeta med andra då företagets organisation är platt och alla arbetar nära varandra oavsett position. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och ser fram emot att få lära känna dina nya kollegor oavsett roll eller avdelning. Du tycker om att få saker gjorda och samtidigt bidra till att gemensamt vidareutveckla sättet att arbeta med marknadsföring.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.