Fastighetstekniker / fastighetsskötare till Renew Service

Fastighetstekniker / fastighetsskötare till Renew Service

Vill du arbeta på ett spännande företag i en bred roll med mycket eget ansvar? Är du ute efter en ny utmaning och lockas av att arbeta självständigt? Vi söker dig som är självgående och som motiveras av att leverera god service. Renew Service söker just nu en händig och teknisk lagd person till tjänsten som fastighetstekniker i norra Stockholm.

Om företagetRenew Service AB är ett familjeföretag som är en helhetsleverantör inom fastighetsförvaltning. De erbjuder hjälp med allt inom fastighetsservice, exempelvis ekonomisk och teknisk förvaltning, drift och skötsel av fastigheter. Målet är att förse kunder med helhetslösningar, anpassade efter deras behov. Därigenom erbjuder Renew Service allt inom fastighetsskötsel under samma tak.

Renew Service är beläget i Upplands Väsby och samarbetar med kunder över hela Stockholmsområdet. I rollen som fastighetstekniker ingår du i ett team med ca 10 andra fastighetstekniker där du har eget ansvar för fastigheter. Du rapporterar till driftchefen som också är gruppchef.

ArbetsuppgifterI rollen som fastighetstekniker har du i huvudsak ansvar för fastigheternas inre och allmänna miljö. Du utgår från kontoret i Upplands Väsby på måndagar, resterande veckodagar utgår du hemifrån där du åker ut direkt till fastigheterna och arbetar självgående med de uppdrag som inkommit. Ärenden som du hanterar innebär allt från att rensa avlopp, åtgärda element, kontrollera fastighetens belysning till att göra olika avläsningar/felsökningar. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem. Vidare ansvarar du över ronderingen och säkerheten av fastigheten.

Rollen innefattar en hög grad service och fokus ligger på att göra hyresgästen nöjd. Renew service arbetar med mobil arbetsorderhantering som sker via en applikation i telefonen. Fastighetstekniker ansvarar oftast för flera fastigheter.

Formella krav
  • Minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande om du tidigare har arbetat som fastighetstekniker eller fastighetsskötare
  • B-Körkort
  • Svenska, flytande i tal och skrift
  • God datorvana
Meriterande
  • Avslutad utbildning inom området
  • Inriktning eller spetskompetens inom exempelvis, El, rör/avlopp, VVS eller annat relevant område.
För att trivas i rollen som fastighetstekniker ser vi att du är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du är initiativtagande, händig och tekniskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov samt ha en förståelse av vad som behöver göras. Rollen är varierande till sin karaktär och vi ser därför gärna att du är flexibel och lösningsorienterad. Huvudmålet för en fastighetstekniker är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Renew Service AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrort Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighet, fastighetsskötare, fastighetsskötsel, fastighetsarbetare, skötare, vaktmästare, bovärd, service, stockholm, heltid, underhåll, drift, installation, fastighetstekniker, tekniker, husvärd, underhåll
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.