Försäljningsingenjör / Teknisk internationell säljare till Caldaro

Försäljningsingenjör / Teknisk internationell säljare till Caldaro

Är du en självgående och relationsskapande teknisk säljare med erfarenhet av att arbeta mot den tillverkande industrin? Tycker du om att arbeta utefter kundernas behov och vill skapa goda affärer? Här får du möjligheten att utveckla kundanpassade produkter tillsammans i nära samarbete med internationella industrikunder.

Om företagetCaldaro, www.caldaro.com, etablerades 1993 och är i dag ett framgångsrikt och ledande företag inom OEM av kundanpassade HMI-lösningar (Human-Machine-Interface), såsom exempelvis joysticks, pedaler och sensorer. De anpassar sina produkter till olika styr- och kontrollsystem för krävande industrikunder i framför allt Skandinavien och norra Europa, men växer stadigt även globalt med ett dotterbolag i USA. Caldaro ingår i den börsnoterade koncernen Addtech, med en industriell historia sedan 1906. Caldaro är ett ungt och framgångsrikt företag under stark tillväxt. De är i dagsläget 18 engagerade medarbetare och belägna i ljusa och fina lokaler på Kungsholmen.

Caldaro är idag ett av Sveriges mest intressanta och snabbast växande teknikföretag med kunder i över 40 länder. De har etablerat sig som den främsta aktören inom sin nisch och arbetar med innovativa kundanpassade lösningar. Nu söker de därför en ny säljare till sitt framgångsrika säljteam för att fortsätta sin expansion.

ArbetsuppgifterSom teknisk säljare hos Caldaro arbetar du både strategiskt och operativt och bygger långsiktiga relationer med större industriella kunder. Det ställer stora krav på ansvarstagande, professionalism och kvalitet och du kommer snabbt få ansvar för egna kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från den första uppsökande kontakten till avslut. Arbetet sker ofta i projektform och du ansvarar för kontakt med leverantörer och samarbetspartners som huvudsakligen sitter i Japan och Sverige.

Du arbetar nära tillsammans med kunderna för att utveckla nya kundanpassade produkter såsom pedaler, joysticks och sensorer med olika tekniker för styrning och övervakning av bland annat grävmaskiner, gruvmaskiner och kranar. Du har flertalet kontaktytor och sitter mycket nära produktutvecklingen där du tillsammans med kunden och tekniker designar och tillverkar de nya produkterna.

I rollen förekommer det omkring 50 resdagar per år där du i snitt reser en vecka i månaden.

Formella krav
  • Högskole- eller civilingenjör eller annan eftergymnasial utbildning inom lämpligt område
  • Erfarenhet av B2B försäljning från ett OEM-företag, inom den tillverkande industrin eller av tekniska produkter
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med kunskaper i tyska
  • Meriterande med erfarenhet av försäljning mot större industriella kunder
Du motiveras av att skapa goda affärer och är nyfiken och vetgirig att förstå och analysera kunders behov. Att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt bemöta olika typer av människor är naturligt för dig. Du trivs i en roll där du får stort utrymme att driva ditt arbete framåt även när det är långa processer samt har förmåga att resonera strategiskt kring ditt agerande. Vi tror att du har erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning eller på annat sätt en grundläggande förståelse för teknik och dess frågeställningar.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kungsholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk säljare, säljare, account manager, kam, oem, caldaro, resande säljare, fältsäljare, kundansvarig, Sales, Sälj, Client Manager, b2b, försäljning, am, styrprodukter
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.