Försäljningschef / Marknadschef inom metallurgi till framgångsrika Indesko

Försäljningschef / Marknadschef inom metallurgi till framgångsrika Indesko

Har du erfarenhet från en teknisk eller försäljande roll inom metallurgisk industri eller annan processindustri och vill utvecklas i en roll där du får möjlighet att påverka bolagets framtid i en central funktion?
Nu söker framgångsrika AB Indesko en ny marknads- och försäljningschef.


Om företagetAB Indesko är ett väletablerat familjebolag som grundades 1934.

Företagets affärsidé är att förse den metallurgiska industrin i Skandinavien och den keramiska och eldfasta industrin i Sverige med kundanpassade råmaterial, mineraler och industriförnödenheter. Målsättningen har i alla tider varit att skapa långsiktiga och personliga affärsrelationrelationer med sina leverantörer och kunder.
AB Indesko representerar och samarbetar med en rad ledande producenter runt om i världen och bolaget kännetecknas som en pålitlig samarbetspartner med ett tydligt kundfokus. Marknadsstrategin bygger på kvalitet och mervärde.

Företaget har idag åtta anställda och en årsomsättning på runt 100 Mkr. Huvudkontoret är beläget i Stockholm medan bolagets lager- och produktionsenhet är förlagd till Västerås.

ArbetsuppgifterSom marknads- och försäljningschef förväntas du tillsammans med bolagsledningen ansvara för den framtida utvecklingen av företaget och kommer själv i stor utsträckning att kunna påverka och lägga upp ditt arbete. Du kommer att ha en central roll inom organisationen och arbeta tätt ihop med såväl VD som med produktionen i Västerås. Ditt huvudsakliga fokus är att bygga och utveckla relationerna med företagets befintliga och potentiella kunder, leverantörer och samarbetsparters samt att förvalta och vidareutveckla den befintliga produktportföljen och att identifiera nya affärsmöjligheter.

I tjänsten förekommer resor framför allt i Sverige men även internationellt.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom bergsskoleingenjör eller högskoleingenjör med inriktning metallurgi
  • Minst fem års erfarenhet från arbete i en teknisk eller försäljande roll
  • Goda kunskaper och teknisk förståelse för processerna inom metallurgisk industri
  • Inneha B-körkort
  • Uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande:
  • Kunskaper i tyska, franska eller spanska
  • Tidigare arbete inom kvalitet och miljö
Vi söker en positiv, öppen person med förmåga att lätt skapa förtroende och vinna respekt i såväl inhemska som internationella affärsmiljöer. Du gillar att resa och vara serviceinriktad samt har en stor social kompetens och en god kommunikativ förmåga.
Som person är du engagerad, ansvarsfull och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du har ett starkt eget driv och besitter ett gott affärssinne med en bra analytisk förmåga. Därtill är du en lojal och god lagspelare som bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat och som uppskattar att arbeta i ett litet team med snabba och korta beslutsvägar där alla hjälps åt för att skapa bästa möjliga resultat och mervärde.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön med individuellt anpassat bonusprogram
Placeringsort: Stockholm / Västerås

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.