Försäljning / Säljkoordinator / Säljplanerare till Axfood Snabbgross

Försäljning / Säljkoordinator / Säljplanerare till Axfood Snabbgross

Vill du utveckla din förhandlingsförmåga och bli en del av den framgångsrika Axfoodkoncernen? Vi söker dig som drivs av att göra lönsamma affärer med kunden i fokus.

Om företagetAxfood Snabbgross erbjuder sina kunder inom restaurang, fastfood, café eller övrig företagsmarknad ett sortiment av matvaror. Sortimentet består av 13 000 artiklar inom bland annat färskvaror, grönsaker, non-food, torrvaror, bröd och bakverk, fastfood och dryck. Det finns 24 butiker runt om i Sverige samt en rikstäckande e-handel distribution. Axfood
Snabbgross har som ambition att var Sveriges bästa restauranggrossist.

Axfood Snabbgross är en del av Axfoodkoncernen där du som medarbetare blir en del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum? Vi söker nu en säljledare för ett vikariat på 1 år med start augusti 2018.

ArbetsuppgifterSom säljledare är du ytterst ansvarig för sortimentet inom dina kategorier och du ansvarar för att kontinuerligt förbättra försäljning och bruttovinst, i linje med Axfood Snabbgross övergripande affärsstrategi.
I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa ett attraktivt men även effektivt sortiment. Detta innebär uppföljning av försäljning, intjäning per artikel samt planering, uppföljning och förhandling av kampanjer. En självklar del i arbetet är att föra dialog och kommunicera gällande sortimentsfrågor, fånga upp förslag på artiklar att ta in/ut från butik samt säkra att detta genomförs. Du besöker även butiker och leverantörer, är uppdaterad på utvecklingen inom dagligvaruhandeln samt globala trender inom dina kategorier.

Formella krav
  • Minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med fokus på koordinering, förhandling eller försäljning
  • Meriterande med erfarenhet eller intresse inom dagligvaruhandeln alternativt restaurangbranschen
  • God datorvana med inriktning Excel
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom försäljning, inköp eller ekonomi.
  • Flytande i tal och skrift, även på engelska
För att trivas i rollen som säljledare drivs du av att skapa resultat och har förmågan att leda dig själv på ett effektivt sätt. Du är en van förhandlare med en god analytisk förmåga. Det faller sig naturligt för dig att hantera flera kontaktytor och du trivs i en miljö där du får bygga långsiktiga relationer. Vidare har du sinne för affärer och arbetar på ett lösningsorienterat samt strukturerat sätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Torsplan, Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Vikariat på 1 år med chans till förlängning.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäljning, retail, DVH, dagligvaruhandeln, foodservice, säljledare, säljledning, säljare, sortiment, inköp, kategori, axfood, snabbgross, b2b, stockholm, heltid, restaurang, grossist, excel, förhandling, koordinator, analys
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag löpande (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.