Försäljning / Säljkoordinator / Säljledare till Dagab Inköp & Logistik

Försäljning / Säljkoordinator / Säljledare till Dagab Inköp & Logistik

Vill du utvecklas vidare inom försäljning och fördjupa dig inom sortiment och försäljningsoptimering? Har du erfarenhet från dagligvaruhandeln? Vi söker dig som vill bli en del av framgångsrika Axfoodkoncernen.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetDagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Här ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas alla tillsammans. Du kommer tillhöra affärsområdet Externa affärer på Dagab Inköp & Logistik där man tar hand om sortiment och logistik för kunder inom servicehandel.

ArbetsuppgifterSom säljledare är du ytterst ansvarig för sortimentet inom dina kategorier och du ansvarar för att kontinuerligt förbättra försäljning och bruttovinst, i linje med Axfoods övergripande affärsstrategi. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa ett attraktivt men även effektivt sortiment samt att prissätta det mot konsument. Tjänsten omfattar uppföljning av försäljning, intjäning per artikel samt planering, förhandling och uppföljning av kampanjer. En självklar del i arbetet är att föra dialog och kommunicera gällande sortimentsfrågor, analysera artiklar att ta in/ut från butik. Dessutom besöker du butiker, leverantörer samt är håller dig uppdaterad på utvecklingen inom dagligvaru- och servicehandeln.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet, gärna inom inköp eller ekonomi
  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom försäljning och/eller sortiment och kategori
  • Goda kunskaper av dagligvaruhandeln
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du driven och resultatorienterad och har god förmåga att leda dig själv i dagligt arbete. Vi tror vidare att du är kommunikativ och har förmågan att bygga goda och långsiktiga relationer. Du har även sinne för affärer och arbetar strukturerat och lösningsorienterat för att nå goda resultat.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Torsplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljledare, säljplanerare, säljkoordinator, koordinator, planerare, sälj, försäljning, dagligvaruhandeln, Dagab, Axfood, heltid, Stockholm, inköp
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.