Försäkringsrådgivare till If

Försäkringsrådgivare till If

Trivs du att arbeta i en social miljö där du får möjlighet att bidra till nöjda kunder? Har du dessutom erfarenhet av en servicerelaterad roll och är tävlingsinriktad? Tillsammans med If söker vi nu ett härligt gäng Försäkringsrådgivare som får komma in i ett familjärt team där du ges stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos If.

Om företagetIf är det ledande sakförsäkringsbolaget i Norden med 3,9 miljoner kunder. De ägs av den finländska börsnoterade Sampokoncernen och bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. 7287 medarbetare arbetar dagligen med att erbjuda deras kunder marknadens bästa försäkringslösningar för både privat- och företagskunder. If försäkrar det som är värdefullt i livet. If är sedan 2011 ett klimatneutralt företag. För att klimatkompensera driver de ett projekt där de donerar moderna och effektiva vedspisar till människor i Tanzania och Indien. Du får möjlighet att arbeta i ett team med en varierad bakgrund såsom butiksmedarbetare, säljare, restaurangfolk, ekonomer, fotbollsspelare till musiker. Företaget och teamet kännetecknas av en familjär känsla där man stöttar och utmanar varandra för att kunna växa, både individuellt och tillsammans med företaget.

If sitter i nyrenoverade lokaler med öppet landskap på kontoret i Bergshamra/Solna. Kontoret har både en trevlig lunchrestaurang samt ett stort gym och mycket mer!

ArbetsuppgifterI rollen som försäkringsrådgivare arbetar du med kundservice och försäljning till privat- och företagskunder på den svenska marknaden. Ditt uppdrag är att hjälpa If:s kunder att hitta rätt försäkringslösning som hjälper dem i deras vardag, det vill säga se till att bolagets kunder är trygga i att det är rätt försäkrade om olycka skulle vara framme. Du tar emot inkommande samtal från kunder gällande bilmärkesförsäljning. Du säljer in hela kundens försäkringsbehov - hem, boende och personförsäkringar. Du ansvarar över hela säljprocessen från att kunden ringer in till signerad försäkring. Genom genuin och personlig rådgivning säljer du rätt försäkringar efter kundens behov. I rollen som försäkringsrådgivare har du en viktig uppgift att i varje kontakt ge kunden det bästa av If.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasialutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av servicerelaterat yrke, meriterande med erfarenhet av försäljning över telefon
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • God data- och telefonvana
  • Stort intresse för kundservice och försäljning
I rollen som Försäkringsrådgivare pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att skapa affärer och se resultat.

Övrig information
Start: 6 september
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäkringsrådgivare, säljare, kundtjänst, service, kundservice, If, försäkring, rekrytering, försäljning, Account Manager, Solna, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!