Fältservicetekniker / servicetekniker till Kavo

Fältservicetekniker / servicetekniker till Kavo

Är du en duktig servicetekniker som trivs i en varierad roll? Vill du dessutom arbeta i en spännande bransch inom ett framgångsrikt företag? Hos Kavo erbjuds du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om företagetKavo säljer, servar och installerar tandläkarutrustning/röntgenutrustning mot såväl privata som offentliga tandvårdskliniker i Sverige. De ingår i en amerikansk koncern men i Sverige är det ett helägt dotterbolag med huvudkontor i norra delarna av Stockholm. De har en lång historia och är erkända för sin goda service och långsiktiga relationer mot kund. Deras produkter är av mycket god kvalitet och de har ett gott rykte i branschen.

ArbetsuppgifterSom fältservicetekniker arbetar du med dagliga serviceärenden ute hos kund. Du genomför akut och förebyggande underhåll på installerad utrustning. Ärenden är ofta av bred karaktär: exempelvis felsökning, reparationer, förebyggande underhåll, teknisk support, uppgraderingar och installation. Du arbetar med hela Mälardalen som dit område men även resor till andra regioner inom Sverige kan förekomma. Du utgår från hemmet eller kontoret i egen servicebil. Din dag planeras av en servicekoordinator som bokar in dig på uppdrag under dagen. Ibland kan schemat prioriteras om när akuta ärenden uppstår vilket kräver att du är flexibel. Oftast arbetar du själv hos kund, men vid större installationer är ni flera servicetekniker som hjälps åt.

Formella krav
  • Gymnasialexamen med fördel inom exempelvis teknik eller el
  • Minst tre års erfarenhet av rollen som fältservicetekniker
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i svenska i tal och i skrift
För att trivas i rollen är du serviceinriktad och förstår vikten av att du är ambassadör för företaget när du träffar företagets kunder. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du inte räds för det samt kan driva dina arbetsuppgifter framåt. Du trivs med att ha ett rörligt arbete där din arbetsdag kan behöva omprioriteras. Vidare är du även mycket noggrann så att ditt arbete blir utfört korrekt.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Kavo.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fältservicetekniker, finmekanik, finelektronik, teknik, tekniker, El,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.