Fältsäljare / säljare till B. Braun Medical AB

Fältsäljare / säljare till B. Braun Medical AB

Jobbar du idag med försäljning inom läkemedelsbranschen eller inom sjukvården och vill byta bana? I rollen som säljare hos B. Braun Medical AB ansvarar du för försäljningen inom Hospital Care i Norra Sverige.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos B. Braun Medical AB.

Om företagetB. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 180 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 7,9 miljarder euro och har över 65 000 anställda världen över.
B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en expansiv fas och omsätter runt 500 miljoner.

ArbetsuppgifterSom säljare i B. Braun Medical AB ansvarar du för försäljningen av produkter inom divisionen Hospital Care, i eget distrikt i Norra Sverige. Du utgår från ditt hem och kan vara stationerad i Stockholm eller norrut. Hospital Care marknadsför medicintekniska engångsartiklar, läkemedel och medicintekniska system för infusionsterapi. Ditt arbete är att, genom kontakter med beslutsfattare, sjukvårdspersonal, med flera, driva och utveckla våra kunder inom deras terapiområden, både före och efter en upphandling. Du blir en del i ett framgångsrikt team där du arbetar självständigt och resultatinriktat.

I rollen får du kontinuerlig utbildning och coachning inom affärsområdena samt säljteknik, för att utvecklas, både i arbetet och personligen.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom sjukvård alternativ erfarenhet av försäljning inom medicinteknik eller läkemedel
  • LIF utbildning är meriterande
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
För att trivas i rollen är du resultatorienterad och trivs med att arbete mot uppsatta mål. Du är initiativtagande och har förmåga att prioritera vart du ska lägga ditt fokus. Vidare är du kommunikativ och relationsskapande i den bemärkelsen att du har enkelt för att anpassa dig till olika människor. Du är ödmjuk och motiveras av att jobba mot kunder och hitta lösningar kring deras eventuella utmaningar. Slutligen har du en affärsmässig inställning och en vilja att driva affärer framåt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm eller norrut
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fältsäljare, säljare, produktspecialist, medecinteknik, läkemedel, sjuksköterska
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!