Extrajobb / studentjobb / kontorsassistent / receptionist

Extrajobb / studentjobb / kontorsassistent / receptionist

Studerar du och söker ett spännande och varierande extrajobb? Är du dessutom självständig, prestigelös och har ett stort intresse för service erbjuds du här en möjlighet till ett omväxlande arbete.

Om företagetFöretaget är ett teknikkonsultföretag som är verksamt inom samhällsbyggnad och omfattar områden som bygg, el och anläggning. De startade 1943 och har kontor i Uppsala, Stockholm och Enköping. Kontoret i Stockholm är beläget på Södermalm och består idag av 175 glada och välkomnande kollegor.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du brett med olika fokusområden inom kontor och underhåll. Tillsammans med företagets receptionist ansvarar du för receptionen, kontorets utseende och service gentemot kollegor. Det kan exempelvis vara att inhandla kontorsmaterial eller säkerställa att arbetsmiljön på kontoret är trevlig. Vidare ansvarar du även över service för företagsbilarna. Det innebär bland annat att köra dem till verkstaden för däckbyten, men även till biltvätten vid behov.

Arbetet omfattar initialt cirka 20-25 tim/månaden, vilket kan komma att variera från månad till månad. Tillsammans med din närmsta chef bestämmer ni hur arbetspassen fördelas, vilket kan vara både halv, - eller heldag.

Formella krav
  • Pågående eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av servicerelaterat yrke
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska samt behärskar god engelska
  • B körkort
För att trivas i rollen har du en känsla för service, tycker om att hjälpa andra och är prestigelös. Därtill kan du hantera stress samt är en person som gärna tar initiativ och upprätthåller ett professionellt bemötande gentemot kollegor och besökare. Rollen som kontorsassistent kräver att du är ödmjuk, beslutsam och inte är rädd att hugga i.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kontorsassistent, reception, receptionist, bilservice, service, extrajobb, student, reception, deltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.