Extrajobb / student / deltid som innesäljare / säljare / ekonomi

Extrajobb / student / deltid som innesäljare / säljare / ekonomi

Vill du arbeta målinriktat och ha möjlighet att driva ditt resultat framåt? Vi söker dig som vill kombinera dina studier med ett arbete där dina initiativ och framgångar värderas högt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid då du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos vår kund.

Om företagetFöretaget är leverantör av kredithanteringstjänster och en av de ledande aktörerna inom sin bransch.

ArbetsuppgifterI den här rollen ansvarar du för att kontakta gäldenärer som har en skuld hos inkasso eller Kronofogden. Du ansvarar för att hitta en lösning för varje enskild gäldenär utifrån dennes situation och följer upp dina ärenden under en längre tid för att minska gäldenärens skulder. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team och för att skapa en förståelse för företagets kvalitet och arbetssätt erbjuds en gedigen introduktionsutbildning.

Arbetet sker kl. 16:00 - 20:15 under vardagar och du förväntas kunna arbeta minst 5 arbetspass per månad. Det finns utrymme för fler timmar om du önskar det.

Formella krav
  • Pågående eftergymnasial utbildning med examen tidigast juni 2022
  • Arbetslivserfarenhet från service eller försäljning
  • Erfarenhet av att ha arbetat med telefonen som arbetsverktyg
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
  • Meriterande om du tidigare har arbetat med inkasso
Det viktigaste här är att du har rätt inställning och engagemang då du har möjlighet att påverka ditt resultat direkt från start. Här erbjuds du en tävlingsinriktad och energirik miljö och vi tror därför att du drivs av att arbeta mot mål då du är prestationsinriktad och tycker att tävlingar är ett bra och roligt sätt att nå dina mål. Som person har du vidare ett intresse för att skapa lösningar som resulterar i en lyckad affär. Slutligen så trivs du med att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och ansvarstagande sätt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: City, Stockholm
Lön: Uppdelad i en fast del samt en provisionsdel

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: extrajobb, student, service, handläggning, kredit, kundservice, support, ekonomi, reskontra, inkassoärenden, Stockholm, säljare, försäljning, deltid, sales, outbound, sälj, innesäljare, inkasso, Hötorget, centrala Stockholm, försäljning, butik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.