Extrajobb / student / deltid som innesäljare / säljare / ekonomi

Extrajobb / student / deltid som innesäljare / säljare / ekonomi

Vill du arbeta målinriktat och ha möjlighet att driva ditt resultat framåt på en arbetsplats med en öppen atmosfär? Tar du examen tidigast december 2019? Vi söker dig som vill kombinera dina studier med ett utmanande och spännande extrajobb.Om företagetSergel Kredittjänster är ett ledande inkassoföretag som arbetar med kredit och inkassotjänster i Norden och Baltikum. "We Care" är kärnan i kulturen och arbetssättet på företaget, vilket innebär omtanke för alla inom arbetssfären, kunder, gäldenärer, personal och ägare. We Care handlar om att hitta en optimal lösning för alla där både humana och finansiella relationer väger tungt. Arbetsplatsen präglas av en god atmosfär, högt i tak och utvecklande arbetsuppgifter.

I ljusa lokaler med öppet kontorslandskap sitter du tillsammans med över 100 kollegor som arbetar inom olika delar av inkassoverksamheten. Företaget arbetar löpande med utbildning och kompetensutveckling och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

ArbetsuppgifterI rollen som Outbound-agent ringer du upp gäldenärer som har en skuld hos inkasso eller Kronofogden. Du ansvarar för att hitta en lösning för varje enskild gäldenär utifrån dennes situation och följer upp dina ärenden under en längre tid för att minska gäldenärens skulder.

Arbetet sker kl. 14:00 eller 16:00 - 20:00 under vardagar och du förväntas kunna arbeta minst 8 timmar i veckan. Det finns utrymme för fler timmar, speciellt kring jul och sommar där arbetet kan uppgå till en heltidstjänst. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team och för att skapa en förståelse för företagets kvalitet och arbetssätt erbjuds en gedigen introduktionsutbildning.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet från service eller försäljning
  • Pågående eftergymnasial utbildning med examen tidigast december 2019
  • God system- och datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
Som person har du ett intresse för att arbeta relationsbyggande och skapa lösningar som resulterar i en lyckad affär. Du drivs av att arbeta mot mål och är prestationsinriktad och tycker att tävlingar är ett bra och roligt sätt att nå dina mål. Du trivs med att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och ansvarstagande sätt. Vidare är du öppen för förändringar och har förmågan att handla och agera utifrån olika situationer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Hötorget, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: extrajobb, student, service, handläggning, kredit, kundservice, support, ekonomi, reskontra, inkassoärenden, bevakning, Stockholm, säljare, försäljning, deltid, sales, outbound, sälj, innesäljare, inkasso, Hötorget, centrala Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.