Extrajobb som säljare / Account manager hos Regtech Solutions

Extrajobb som säljare / Account manager hos Regtech Solutions

Vill du ha ett givande jobb vid sidan av studierna? Vill du samtidigt jobba på ett växande bolag med stora möjligheter att utveckla och forma din egen roll? Då vill du inte missa chansen att bli Regtech Solutions nya säljare, sök idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Regtech Solutions har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Regtech Solutions en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. I den här rollen har du möjlighet att styra din egen tid och kan även arbeta på distans, därmed passar den bra för dig som söker deltidsjobb vid sidan av studierna.

Om företagetRegtech Solutions grundades 2018 i syfte att hjälpa företag samt organisationer att efterleva de nya komplexa regelkraven för kundkännedom (KYC) och antipenningtvätt (AML). Detta genom att erbjuda en molnbaserad SaaS-lösning vilket är både säkert, professionellt och kostnadseffektivt. Om företaget ej förhåller sig till dessa krav riskerar de böter och därmed växer Regtechs kundbas mer än någonsin och jobbet som säljare hos dem blir väldigt tacksamt. I nuläget har Regtech ca 130 kunder inom framför allt revision och redovisning men däribland även fastighetsmäklare och banker. Hos Regtech blir du del av ett litet team och får vara med i deras utveckling och tillväxtresa framöver.

ArbetsuppgifterSom säljare hos Regtech har du variation i arbetsuppgifterna samt stora möjligheter att påverka din roll själv. Dina främsta uppgifter som säljare kommer vara ca 75% nykundsbearbetning och 25% arbete med befintliga kunder. Du kommer tillsammans med teamet arbeta proaktivt med kalla samtal, boka och vara med på möten samt aktivt bearbeta marknaden. För den som är intresserad finns även möjlighet att hjälpa till med sociala medier och kampanjer för att stärka Regtechs varumärke.
  • 75% nykundsbearbetning och 25% förvalta befintliga kunder
  • Ringa kalla samtal, mötesbokningar, bearbetning av marknaden
  • Stärka Regtechs varumärke via sociala medier och kampanjer
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Pågående eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller juridik
  • Meriterande med tidigare erfarenhet inom sälj
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
I rollen som säljare pratar du med många kunder dagligen och räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva ditt arbete framåt. Du är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. För att lyckas i rollen är du målmedveten och har en stark vilja att göra affärer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm/Distans
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj, Säljare, Junior, Heltid, Deltid,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!