Extrajobb / Student / Kontorsassistent / administration till PostNord

Extrajobb / Student / Kontorsassistent / administration till PostNord

Är du studerande och på jakt efter ett meriterande extrajobb? Trivs du i att arbeta i ett lag där du ser snabba resultat? Vi söker dig som trivs i en ansvarstagande roll där du får driva ditt arbete självständigt framåt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid, där du förväntas kunna arbeta under minst två terminer. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos PostNord. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget.

Om företagetPostNord Strålfors är ett bolag inom PostNord-koncernen som hjälper företag med kund- och leverantörsrelationer att upprätthålla goda affärsrelationer genom kommunikationslösningar. PostNord Strålfors erbjuder en digital plattform som möjliggör sömlös kommunikation oberoende av vilken kanal mottagaren efterfrågar. Fokus för arbetet är att skapa en positiv upplevelse för deras kunders konsumenter. Det övergripandet målet är att rätt sak ska komma fram, i rätt tid och till rätt plats. PostNord Strålfors söker nu inför hösten och kommande terminer extra stöttning på vardagar. I denna roll tillhör du PostNords scanningsenhet.

ArbetsuppgifterI rollen som kontorsassistent arbetar du i produktionen av företagets fakturahantering. Konkreta arbetsuppgifterna kan vara att öppna kuvert samt att scanna och arkivera fakturor utefter varje kunds önskemål. Syftet med rollen är att fakturorna ska komma in digitalt i systemet till företagets kunder.

Du kommer att erbjudas en introduktion och får möjlighet att utvecklas i rollen efterhand då du får lära dig fler moment. Uppdraget är ett extrajobb under terminerna där du förväntas arbeta minst 8 timmar i veckan. Arbetspassen är förlagda under kontorstider på vardagar och kan delas upp på hel- och halv-dagar. Det kommer finnas möjlighet att arbeta fler timmar, speciellt under sommar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Pågående utbildning med tidigast examen 2023
  • Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
För att trivas och lyckas i rollen har du intresse för att bygga relationer samt en social förmåga som bidrar till en lyckade samarbeten. Du trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar ditt arbetssätt för att komma vidare i ditt arbete. Vi tror att du drivs av att arbeta målinriktat och leverera goda resultat. Vidare har du förmågan att förstå vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en helhetssyn.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Rosersberg
Lön: Fast timlön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Extrajobb, deltidsjobb, deltid, extra, student, kontor, logistik, ekonomi, administration, kontorsassistent, Stockholm, extrajobb
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!