Extrajobb / Deltid / Kundtjänst / Student till ledande IT-företag i Solna

Extrajobb / Deltid / Kundtjänst / Student till ledande IT-företag i Solna

Har du en pågående eftergymnasial utbildning med examen tidigast januari 2022 och söker ett meriterande extrajobb vid sidan av? Har du dessutom tidigare arbetat med både inkommande och utgående samtal? För kunds räkning söker Bravura nu tre personer för deltidsarbete som ska bli en del av en ny leveransgrupp!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i åtminstone ett år. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är ett ledande kunskaps- och IT-företag som verkar på den nordiska marknaden med stor lokal närvaro. De digitaliserar och skapar fördelar för företag som ger svaren på de utmaningar som kunderna ställs inför i den digitala transformationen.

ArbetsuppgifterI denna tjänst tillhör du en nystartat leveransteam där du arbetar för Bravuras kunds räkning mot en myndighet i ett specifikt uppdrag. Uppdraget är att skicka ut en enkätundersökning till myndighetens kunder.

I tjänsten arbetar du med att ta emot inkommande samtal och mail från uppgiftslämnare och besvara deras frågor rörande undersökningen. Därtill arbetar du även med utgående samtal. Du ringer bland annat ut till potentiella uppgiftslämnare för att ta reda på relevant kontaktinformation, för att sedan kunna skicka ut undersökningen. Dessutom arbetar du med att ringa och påminna uppgiftslämnarna att genomföra undersökningen. Slutligen arbetar du även med en uppföljning av enkätsvaren, i de fall där uppgiftslämnarna lämnat ofullständiga eller oklara enkätsvar och undersöker varför de svarat på ett visst sätt. Arbete sker i olika dedikerade system för uppdraget.

Uppdraget startar i december 2020 och fortlöper till åtminstone januari 2022. Uppdraget löper på alla veckor under året. I perioder arbetar du mer och ibland mindre.

Formella krav
  • Pågående eftergymnasial utbildning, med examen tidigast 2022
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänstliknande roll med såväl inkommande som utgående samtal
  • Goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • Flytande i svenska och engelska
För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt. Du som söker bör ha en god vana av att ge utomordentlig service till kunder och kan hantera båda stressiga kundsituationer såväl som lugna sådana. I denna tjänst är det dessutom av största vikt att du vågar ställa frågor till dina kollegor om du är osäker. Därtill har du en förmåga att arbeta strukturerat med ärenden och kan planera din tid väl. Till det hör även att kunna rapportera och dokumentera om problem uppstår. Slutligen har du en känsla för att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att arbeta mot uppsatta deadlines.

Övrig information
Start: Omgående, uppdraget löper minst till januari 2022
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, undersökning, kundservice, service, inkommande samtal, utgående samtal, administration, deltid, Stockholm, långt uppdrag
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!