Exportsäljare / Resande säljare till OrganoClick AB

Exportsäljare / Resande säljare till OrganoClick AB

Har du tidigare erfarenhet från relationsskapande försäljning gentemot distributörer och vill vara med på en spännande utvecklingsresa? Har du dessutom ett intresse för hållbarhetsfrågor och miljö? Här erbjuds du en varierande roll med stora möjligheter att utvecklas.

Om företagetOrganoClick AB är ett ungt, innovativt material- & kemitekniskt bolag som utvecklar, producerar och säljer miljövänliga material- och kemitekniska produkter till framförallt textil-, trä- och byggindustri samt "gör-det-själv" marknaden. Bolagets teknologi för modifiering av biofibrer baseras på forskning utfört vid Stockholms universitet och Sveriges lantbruksuniversitet med vilka bolaget har ett nära samarbete. OrganoClicks produkter är bl.a. miljömärkt flam- & rötskyddat trämaterial, kompletterande ytbehandlings- och underhållsprodukter för trä och förnyelsebara biokompositer som kan ersätta fossila plastmaterial. Nuvarande applikationer sträcker sig från akustiska paneler för kontor, specialförpackningar och material för begravningskistor. Bolaget har två år varit med på den prestigefulla 33-listan över Sveriges hetaste teknikbolag och har för sin gröna teknologi blivit utsedd av Världsnaturfonden - WWF till en Climate Solver.

ArbetsuppgifterSom exportsäljare arbetar du främst med att hjälpa bolagets distributörer med att öka sin försäljning. Detta gör du genom att vara fysiskt närvarande och att stötta samt coacha distributörernas säljare med att sälja in produkterna till deras kunder vilka framförallt är färgfackhandlare och bygghandlare. Du är kundansvarig för ett antal befintliga distributörer i Norden och Storbritannien. Du arbetar även med att utvidga bolagets geografiska område genom nya kundsamarbeten - där nästa geografiska marknad är Tyskland. Vidare arbetar du med att analysera distributörerna, vara involverad i marknadsföringskampanjer samt bygga ett nära partnerskap med OrganoClicks kunder.

I rollen är ditt fokus OrganoClicks ytbehandlingsprodukter och du arbetar i nära samarbete med exportsäljaren för träprodukterna. Vidare förekommer det resor, omkring 100 resdagar per år.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Tidigare erfarenhet av försäljning gentemot distributörer
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Vi tror att du som söker har en förmåga att tänka och resonera strategiskt samt har en god förståelse för affärens långsiktiga betydelse och dess möjliga utfall. Vidare har du förmågan att se helheten ur olika affärsmässiga perspektiv och är mån om att arbeta på projekt tills resultat uppnås. Ditt intresse för andra människor gör att du bygger dina relationer på ett genomtänkt sätt, är en god lyssnare och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du van vid att strukturera ditt eget arbete och har förmågan att ta egna beslut, även utan allt underlag, för att komma vidare. Självklart älskar du försäljning men med ett långsiktigt fokus.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos OrganoClick AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Täby, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj, KAM, Key Account, Export, distributör, försäljning, distributörsutvecklare, distributörer, exportansvarig, internationell försäljning, distribution, heltid, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.