Exportsäljare / Export Sales Manager till Lifts All AB

Exportsäljare / Export Sales Manager till Lifts All AB

Har du erfarenhet av teknisk försäljning och trivs bra i en miljö där du får arbeta konsultativt mot dina kunder? Vill du ta nästa kliv inom försäljning och ta dig an internationella nyckelkunder i form av återförsäljare? Här erbjuds du en varierande roll med stora möjligheter att utvecklas samt att resa!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lifts All.

Om företagetLifts All AB är en svensk leverantör av lyftutrustning för produkthantering till all tillverkande industri. De säljer via återförsäljare internationellt. Vår lyftutrustning hjälper industrin att viktlöst hantera sina produkter och möjliggör att företag kan skapa en bättre arbetsmiljö och reducera förslitningsskador. Företaget har en gedigen erfarenhet av tryckluftsdrivna lyfthjälpmedel där lösningarna skräddarsys efter kunders behov, men har även standardprodukter. Lifts All har kontor, produktion och lager i norra delarna av Stockholm och här arbetar ett 40-tal anställda tätt tillsammans med försäljning, utveckling och produktion. Företagskulturen är familjär och präglas av en stark gemenskap och en vilja av att komma framåt tillsammans.

ArbetsuppgifterSom Exportsäljare arbetar du både med att hjälpa befintliga återförsäljare att öka sin försäljning samt att hitta och starta upp nya återförsäljare. Detta gör du genom att vara fysiskt närvarande och att stötta återförsäljarna med att sälja in produkterna till deras kunder. Du är kundansvarig för återförsäljare runt om i Europa och Asien, som du besöker minst 1 gång per år, vilket gör att rollen kräver en hel del resande. Vidare i rollen närvarar du på mässor och följer med återförsäljarna på sambesök till deras kunder. Du äger hela säljprocessen från lead/inkommande lead till avslut.

I introduktionen får du utbildning i företagets produkter och du får arbeta på de olika avdelningarna för att få god inblick i verksamheten. Du rapporterar direkt till VD.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 3 års erfarenhet av tekniska försäljning av produkter inom B2B
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Stort tekniskt intresse
  • Meriterande med kunskaper i andra språk
Vi tror att du som söker har en förmåga att tänka och resonera strategiskt samt har en god förståelse för affärens långsiktiga betydelse och dess möjliga utfall. Vidare har du förmågan att se helheten ur olika affärsmässiga perspektiv och är mån om att arbeta på projekt tills resultat uppnås. Ditt intresse för andra människor gör att du bygger dina relationer på ett genomtänkt sätt, är en god lyssnare och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du van vid att strukturera ditt eget arbete och har förmågan att ta egna beslut, även utan allt underlag, för att komma vidare.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Järfälla
Lön: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Victor Rundberg; victor.rundberg@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Export sales, Account Executive, Account Manager, Key Account Manager, seller, resellers, international sales person, sales, selling, Lifts All, fulltime, Stockholm, Sweden, Kallhäll
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!