Executive Assistant / administrativ assistent till Telia Company

Executive Assistant / administrativ assistent till Telia Company

Vill du bli en viktig del av ett snabbväxande företag i framkant? Har du tidigare erfarenhet från rollen som Executive Assistant och trivs i en internationell miljö? Vi söker dig som trivs på en flexibel arbetsplats och har en god känsla för struktur och koordination för att utvecklas i en nyckelroll.

Om företagetTelia Company hjälper miljontals människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt genom att tillhandahålla nätanslutning och telekommunikationstjänster. De har i dagsläget verksamhet i Norden, Baltikum, Ryssland, Turkiet samt i Spanien. Telia Company erbjuder dig en stor spelplan med lokal, internationell och kulturell mångfald där dina idéer värderas högt och belönas. Vidare erbjuder de goda utvecklingsmöjligheter där du får vara med på en spännande resa i deras förändringsarbete.

ArbetsuppgifterSom Executive Assistant arbetar du gentemot ett mindre managementteam som består av tre personer. För dessa sköter du all service som är kopplad till deras administrativa behov och till dina arbetsuppgifter hör bland annat:
  • Kalenderadministration och möteskoordinering
  • Resebokningar samt hantering av tillhörande reseadministration
  • Närvara och föra anteckningar vid möten
  • Fakturaadministration
  • Mötesförberedelser i form av framtagande av presentationer och research
Rollen innebär mycket eget ansvar där du förväntas leverera service i världsklass och du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att hela tiden effektivisera den administrativa processen.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Minst tre års erfarenhet av att arbeta i en motsvarande roll som Executive Assistant eller administrativ assistent. Meriterande om det är i en internationell organisation.
  • Goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet av kalenderhantering i Outlook eller motsvarande program
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
För att trivas i rollen tror vi att du gillar att driva ditt eget arbete framåt och har förmågan att arbeta lösningsfokuserat. Vi tror vidare att du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl. Då arbetet innefattar mycket nära dialog med olika medarbetare i organisationen har du en god kommunikativ förmåga och vågar ta initiativ i dessa sammanhang. Du är alltid tydlig och transparent, håller vad som lovas, agerar professionellt och är affärsmässig i alla lägen.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm,
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, administration, administrativt arbete, assistent, assistant, administrativ assistent, chefsassistent, executive assistant, VD-assistent, stockholm, omgående, solna
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.