Erfaren systemutvecklare /Front end / Back end / Full stack till Centsoft

Erfaren systemutvecklare /Front end / Back end / Full stack till Centsoft

Vill du jobba som systemutvecklare för ett marknadsledande webbaserat system tillsammans med ett kompetent och härligt team på Centsoft? Har du goda kunskaper i Java och C# samt webbutveckling? Motiveras du av utvecklingsmöjligheter? Här erbjuds du en kreativ miljö där dina idéer tas tillvara på.

Om företagetCentsoft är ett växande och spännande IT-företag som utvecklar och säljer ett marknadsledande webbaserat system för hantering av fakturor. Deras lösningar ligger i framkant såväl tekniskt som upplevelsemässigt och de har för avsikt att fortsätta sitt kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare på Centsoft förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för deras kunder.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare hos Centsoft arbetar du med att förvalta och utveckla systemet. Du arbetar i projektform och kommer att driva egna projekt för kunder genom att omsätta komplexa problem till standardiserade lösningar.

Du ingår i Centsofts utvecklingsteam tillsammans med fem kollegor och arbetar agilt. Här får du möjlighet att arbeta både grundligt och kreativt, och för dig som vill finns goda utvecklingsmöjligheter. På Centsoft förespråkar man ett öppet förhållningssätt och du får chans att dela med dig av, och omsätta, dina tankar och idéer till konkreta lösningar.

Formella krav
  • Erfarenhet av Java och/eller C# från arbete och/eller eget projekt
  • Erfarenhet inom agil systemutveckling
  • Kunskaper inom C#, .net, Python
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska
Vi söker dig med ett stort intresse för IT och teknik, som verkligen brinner för programmering. Du är starkt engagerad i det du gör och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi ser gärna att du har både ett eller två programmeringsprojekt igång på fritiden och problemlösning är det bästa du vet. Vidare tycker du om att samarbeta med andra och tar gärna egna initiativ i ditt arbete.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Centsoft.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Programmering, systemutveckling, programmerare, utvecklare, systemutvecklare, system developer, java, backend, frontend, SQL, agilt, scrum, problemlösning, C++, CSS, HTML, PHP, Python, fullstack
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.