Erfaren ekonomiassistent till Shared Service Center

Erfaren ekonomiassistent till Shared Service Center

Är du en ekonomiassistent med erfarenhet av kundreskontra som får energi av att arbeta tillsammans med andra? Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla Sveriges mest framgångsrika Shared Service Center.

Om företagetFöretaget hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader, vilket ger den bästa kundupplevelsen, hög kvalitet i näten och en kostnadseffektiv verksamhet.

Den digitala resan har bara börjat och här erbjuds du en unik möjlighet att få vara med och påverka på riktigt i en händelserik miljö där arbetet kan skifta och i utbyte får du värdefulla erfarenheter från ett stort företag och dess processer.

ArbetsuppgifterI tjänsten som ekonomiassistent arbetar du med de löpande arbetsuppgifterna som innefattas inom kundreskontra samt bokslutsuppgifter. Syftet med rollen är att få det dagliga inflödet av förfrågningar och ärenden att fungera så bra som möjligt. Vanliga arbetsuppgifter är inbetalningar, påminnelser, inkasso, clearing av konton, återbetalning och avstämningar. Även att ge support internt som externt är en del av dina arbetsuppgifter för att besvara status på fakturor och ändra i systemen.

I arbetet förväntas du att ge förstklassig support och att komma med förslag hur interna processer kan effektiviseras och förbättras.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Minst två års arbetslivserfarenhet från ekonomi där du arbetat med kund - och/eller leverantörsreskontra
  • God system - och datavana
  • Meriterande med erfarenhet av SAP eller andra affärssystem
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Meriterande med kunskaper i finska
För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det självständigt framåt. Du är relationsorenterad och har en god samarbetsförmåga. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och du kan snabbt ställa om efter nya förutsättningar. Du har en god problemlösningsförmåga då du är lösningsfokuserad och har förmågan att ta egna initiativ. Ditt arbetssätt är strukturerat och du trivs i roller där du arbetar tillsammans med kollegor för att utveckla rutiner och processer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Konsult, tillsvidare

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomisupport, ekonomi, leverantörsreskontra, Stockholm, support, SAP, SRM, IBX, internsupport, service, ekonomisupport, reskontra, heltid, IT, administration, system, ekonom, kundreskontra, stockholm, heltid, finska
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.