Erfaren Servicetekniker / IT-kompetens till Infiniti Medical

Erfaren Servicetekniker / IT-kompetens till Infiniti Medical

Är du en erfaren tekniker med goda kunskaper inom projektledning? Vill du ingå i ett serviceteam med hög kompetensnivå som supporterar svensk sjukvård? Då kan rollen som servicetekniker hos Infiniti Medical vara något för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Infiniti Medical.

Om företagetFöretaget har funnits i drygt 30 år och är verksamt inom svensk, norsk och dansk sjukvård från norr till söder. Företaget, vars svenska koncern omsätter över 100 MSEK per år, är en trygg och säker leverantör av utrustning till sjukvården. Många av medarbetarna har många års erfarenhet med lång klinisk bakgrund från sjukvården. Det gör att dom, kombinerat med mångåriga erfarenhet, är väl insatta i kundernas arbetsmiljö samt vilka krav och förutsättningar som finns. Företaget är en distributör av medicintekniska produkter och har ca 30 anställda inom den nordiska koncernen som idag består av tre dotterbolag. I det svenska bolaget jobbar cirka 20 personer. Kontoret ligger i Täby, vilket blir din utgångspunkt när du inte ute hos kund.

I Stockholm jobbar idag fem tekniker samt ytterligare ett team med säljare och administrativ personal. Infiniti Medical ska nu utöka sitt tekniska team och söker en servicetekniker.

ArbetsuppgifterDu arbetar med service av företagets produkter och arbetar både ad-hoc samt med planerad service och installationer. Det är en utvecklande och utåtriktad tjänst där du får driva projekt och arbeta med flexibla arbetssätt. Du ansvarar för leveranskontroller, funktionstester, driver och planerar egna projekt och agerar kravställare mot externa parter. Vidare tar du emot inkommande ärenden via telefon/mail, planerar, administrerar samt genomför serviceärenden av inskickade apparater vid behov "inhouse".

I rollen har du uppskattningsvis 30 till 50 resdagar inom Sverige där övernattningar kan bli aktuella. I de flesta fall är projekt och resdagar planerade i förtid, men akuta ärenden förekommer också. För att på bästa sätt kunna svara på akuta ärenden så har företaget ett standby-schema som rullar mellan dig och dina kollegor.

Formella krav
  • Relevant högskoleutbildning, gärna inom elektronik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper inom Active Directory, Windows Server 2012-2019 och Microsoft DPM
  • Goda systemkunskaper och förståelse för Wi-Fi och nätverksstrukturer
  • Erfarenhet av teknisk projektledning
  • Du har B-körkort
  • Goda kunskaper inom systemritningar och Cisco är meriterande
  • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi tror att du i grund och botten är en social och utåtriktad person som har ett problemlösande samt logiskt tankesätt. Därför bör du också vara en affärsmässig och relationsskapande person med en lösningsorienterad och prestigelös inställning. Slutligen har du hög arbetsmoral, är noggrann och trivs med samarbete i grupp.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!