Entreprenadingenjör / Byggnadsingenjör till Stark Fasadrenovering

Entreprenadingenjör / Byggnadsingenjör till Stark Fasadrenovering

Vill du arbeta i en bred och varierad roll med goda utvecklingsmöjligheter? Som entreprenadingenjör hos Stark Fasadrenovering får du möjlighet att skaffa dig erfarenhet inom området och axla en nyckelroll på företaget.

Om företagetStark Fasadrenovering är en helhetspartner med lösningar för hela fastighetens utsida. De verkar både inom byggbranschens ROT- samt nyproduktionssektor. Kunderna sträcker sig från allt mellan bostadsrättsföreningar till bostadsbolag och byggföretag. Stark Fasadrenovering grundades 1963 och har en omsättning på ca 200 MSEK. Idag har företaget totalt cirka 60 anställda och i den här rollen kommer du främst arbeta tillsammans med tre medarbetare som har liknande ansvarsområden.

ArbetsuppgifterSom entreprenadingenjör hos Stark Fasadrenovering arbetar du brett och varierat och medverkar i en rad olika projekt. Du är involverad i hela projektet från start till mål och projekten är av olika karaktär sett till storlek och komplexitet. Då du är delaktig i hela kedjan får du en god inblick i arbetet och du skaffar dig gedigen erfarenhet och utvecklas snabbt. I dina arbetsuppgifter ingår beräkningar och kalkyler, utforma anbud, upphandlingar, inköp, entreprenadjuridik, projektledning samt uppföljning av projekt sett till kvalité-, ekonomi- och kvalitetsaspekter. Du samarbetar tätt med andra entreprenadingenjörer, projektledare samt platschefer. I rollen ingår också projektsamordning internt.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom byggteknik
  • B-körkort
  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från liknande roll
För att trivas i rollen tar du stort ansvar för ditt eget arbete och du tycker om att på egen hand driva ditt arbete framåt. Du har en god förståelse och intresse för affärer och tycker om att arbeta efter uppsatta mål och är därtill mån om dina resultat och prestationer. Då rollen innebär både intern och extern kontakt ser vi att du är kommunikativ och socialt säker och tycker om att ta kontakt med nya människor. För att lyckas i rollen har du ett intresse för problemlösning och koordinering och du har lätt för att se alternativa vägar och nya möjligheter. Vidare har du ett engagemang och intresse för branschen och området samt är nyfiken och villig att lära dig mycket.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Stark Fasadrenovering har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Stark Fasadrenovering en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: entreprenadsingenjör, byggnadsingenjör, byggsektorn, ingenjör, bygg, produktion, Stockholm, heltid, fasad, entreprenad, byggingenjör, projektsamordning, projektledning, bygg, fasad, utvändiga entreprenader samt ställningsentreprenader
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.