Engineering Manager / Utvecklingschef till expansiva Cabonline

Engineering Manager / Utvecklingschef till expansiva Cabonline

Vill du arbeta på ett av Europas mest expansiva IT-bolag inom transporttjänster? Cabonline söker dig med en god teknisk förståelse som brinner för att leda och utveckla andra.

Om företagetCabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar de processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen. Bolaget är marknadsledande och befinner sig i en tillväxtfas där de expanderar internationellt och ständigt tar nya marknadsandelar. I dagsläget samarbetar Cabonline med transportörer över hela Norden genom sina taxibolag Svergietaxi, Taxi Kurir och TOPCAB.

Som anställd på Cabonline sitter du i öppet landskap i fina lokaler i Stockholm vid Hötorget.

ArbetsuppgifterSom utvecklingschef arbetar du med att leda och utveckla Cabonlines utvecklingsteam. Du kommer arbeta nära bolagets andra utvecklingschef för att driva den agila processen och tillsammans med CTO för att möjliggöra och säkerställa bolagets framtida digitala utveckling. Du kommer agera mentor för bolagets utvecklare ur ett karriärmässigt och tekniskt perspektiv. I rollen är det din uppgift att säkerställa teamets leverans i det dagliga arbetet och att se till att resurser är tillgängliga för att möta krav och hantera förfrågningar om nya projekt. Rollen innebär att du har ett personalansvar för två eller flera utvecklingsteam med ett tiotal medarbetare.

Som utvecklingschef innehar du en nyckelposition där du får möjligheten att bidra med både din tekniska samt organisatoriska kompetens. Du kommer ingå i bolagets tekniska ledningsgrupp.

Formella krav
  • Akademisk examen inom relevant område
  • Erfarenhet av att arbeta inom en IT-organisation med god förståelse för mjukvaruutveckling
  • Erfarenhet av att arbeta agilt och intresse för den agila processen
  • Goda kunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av att arbeta som utvecklare
  • Erfarenhet av att leda och utveckla andra
Vi söker dig med ett genuint intresse av att leda och utveckla andra. Som person är du en naturlig ledare vars ledarskap präglas av öppenhet, lyhördhet och förmåga att fatta beslut. Genom din sociala förmåga är du en naturlig relationsskapare och teambyggare som entusiasmerar och motiverar din omgivning. Du skapar ett väl fungerande samarbetsklimat genom din tydlighet och din förmåga att strukturera, samordna och prioritera. Självklart är du kvalitetsmedveten där du drivs av att utveckla produkter som är av hög kvalitet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Södermalm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.