Engelsktalande kundsupport / customer support

Engelsktalande kundsupport / customer support

Har du erfarenhet av kundtjänst, support och motiveras av att ge förstklassig service? Har du dessutom mycket goda kunskaper i engelska? Vi söker nu en person till kundsupport som inledningsvis kommer arbeta med svenska och norska kunder. Hos Cool Company erbjuds du en spännande roll där du i takt med företagets etablering i Storbritttanien kommer få fokusera allt mer på brittiska kunder.

Om företagetCool Company grundades 2009 och är ett nischat entreprenörsdrivet företag med stark tillväxt. Omsättningen har fördubblats på bara ett verksamhetsår. Företaget ökar nu sin tillväxttakt ytterligare för att etablera fler erbjudanden på befintliga och nya marknader och har under 2018 gått in i Storbritannien. Cool Companys affärsidé går ut på att erbjuda egenanställning som gör det möjligt för privatpersoner att ta uppdrag och fakturera utan att ha eget företag. Företagskunder kan få uppdrag utförda mot faktura genom att anlita handplockade specialister utan att behöva anställa och Cool Company har arbetsgivaransvaret.
Idag arbetar 30 personer på företaget och du kommer att ingå i företagets supportavdelning. Företagskulturen präglas av en varm atmosfär med högt i tak. Tjänsten är placerad på företagets kontor på Östermalm i Stockholm. Rollen innebär goda utvecklingsmöjligheter och chansen att få vara med vid etableringen på en ny marknad. Arbetstiderna är 8.30-17.00.

ArbetsuppgifterDå Cool Company gått in på den brittiska marknaden under 2018 kommer rollen formas utefter efterfrågan, allt eftersom etableringen pågår. Därför kommer du inledningsvis stödja de supportkollegor som arbetar mot svenska och norska kunder. Du kommer arbeta med att ta hand om användarna och ge support i deras frågor kring bland annat registrering, hur skatter fungerar och kontrollera konton. Ärendena kommer in via mejl, chatt och telefon.

Framöver kommer ditt huvudfokus vara att hantera alla ärenden och kunder som gäller den brittiska marknaden.. Utöver detta kommer du vara delaktig i att sätta rutiner och processer.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal som skrift
  • Goda kunskaper i svenska i tal som skrift
  • Erfarenhet av arbete med service, kundtjänst, support eller liknande
Meriterande:
  • Meriterande med kunskap om den brittiska arbetsmarknaden
  • Meriterande med erfarenhet av att arbeta med brittiska eller engelsktalande kunder
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom ekonomi
Då merparten av dina kunder på sikt kommer komma från England ser vi att du pratar mycket god engelska och att du som person drivs av att ge dina kunder bästa möjliga service. Du är kommunikativ och relationsskapande i din kontakt med dina kunder. Då Cool Company nyligen gått in på den brittiska marknaden ser vi att du vill vara med och sätta processer och ramar för ditt arbete. Du är en person som gärna tar för dig och kommer med förslag till förbättring och utveckling av rollen samt företaget. Du tar ägandeskap för din roll, dina kunder och dina ärenden för att ge bästa möjliga support.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Östermalm, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, support, kundsupport, ekonomi, engelska, England, customer support, economics, Storbrittannien, centralt, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.