Eltekniker / Elinstallatör / El

Eltekniker / Elinstallatör / El

Har du utbildning inom el och tele? Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående och vill arbeta som eltekniker.

Om företagetFöretaget är en ledande leverantör av tekniska tjänster inom allt från konstruktion av landstäckande mobila nätverk, underhåll av elektriska nätverk till telekomnätverk. De erbjuder även installation av fiberoptik för nya bostadsområden, säkerställer trådlös kommunikation för arbetsplatser och privata hushåll samt installation av nätverksapplikationer för detaljister och logistikföretag.

ArbetsuppgifterSom eltekniker arbetar du med montering och mätning av elkraftsutrustning. Du utför installationer, underhåll, avläsning och dokumentation för att säkerställa driften av elmätare. Arbetet sker i olika delar av nätet. Du arbetar främst ute i fält hos slutkunden och rapporterar in de ändringar du gör till en servicecentral. I arbetet har du tillgång till servicebil och utrustning.

Formella krav
  • Avslutad elutbildning på gymnasial nivå
  • Meriterande med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom elinstallationer. Det är även meriterande om du har kunskaper av elmätare eller fjärrvärme
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
  • Körkort B
För att trivas i rollen som eltekniker är du kommunikativ och handligsinställd. Det är viktigt att du trivs att arbeta på egen hand och tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter på ett fullgott sätt gentemot kund. Därtill är du lösningsorienterad och har ett öga för service.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt kollektivavtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: telekom, tekniker, Stockholm, heltid, telenät, AMR-tekniker, nätkartor, installationselektriker, serviceelektriker, energitekniker, industrielektriker, mätartekniker, eltekniker, elnätstekniker, servicetekniker
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.