Elprojektör / Elkonsult inom säkerhetsanläggningar

Elprojektör / Elkonsult inom säkerhetsanläggningar

Har du en bakgrund inom el och har kunskap i att rita elscheman? Har du även arbetat med dokumentation av säkerhetsanläggning? Hos Dokumentera erbjuds du en utvecklande roll hos en av deras storkunder.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dokumentera.

Om företagetDokumentera är ett konsultföretag som jobbar med komplexa informations- och dokumentationstjänster. De är ett team talangfulla projektörer, tekniska skribenter, dokumentsamordnare och säljare som brinner för teknik, dokumentation och språk.

Dokumentera hjälper till att förbättra deras kunders konkurrenskraft genom att beskriva vad de säljer och hur de fungerar internt som företag. Det omfattar allt från produkter och tjänster till IT-system och internt styrande dokumentation. Det handlar också om att skapa en effektiv informationshantering och dokumentsamordning.

Dokumenteras kunder är allt ifrån framgångsrika nischföretag till marknadsledande energi-, export-, och telekomföretag.

ArbetsuppgifterSom projektör inom el och säkerhetsanläggning arbetar du hos en av Dokumenteras kunder.

Tjänstens innehåll:
  • Projektering/dokumentation av säkerhetsanläggningar med inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning
  • Ritning av elscheman i AutoCad
  • Dokumentsamordning
Formella krav
  • Utbildning inom el/elingenjör
  • Erfarenhet av elscheman och dokumentation av säkerhetsanläggningar med inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning
  • Goda kunskaper inom AutoCad och Officepaketet
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Ett krav för denna tjänst är att du är svensk medborgare då det kommer göras en säkerhetsprövning
För att lyckas i rollen som elprojektör trivs du i tekniska miljöer, är noggrann och är bra på att skapa ordning och reda. Du är självgående i ditt arbete och tar ansvar för dina egna leveranser samtidigt som du har en fallenhet för samarbete med andra. Vidare är du lyhörd samt har ett intresse för kundens behov. Vi ser gärna att du vill utvecklas inom dokumentation och även kan tänka dig att jobba som teknisk skribent eller dokumentsamordnare.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: elprojektör, elkonsult, projekteringsingenjör, el-tele, elektrronik, projektör, AutoCad, säkerhetsanläggning, dokumentsamordnare, elscheman, projektering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!