Elektronikmontör till expanderande företag

Elektronikmontör till expanderande företag

Vill du bli en del av ett växande företag med utvecklingsmöjligheter? Har du ett tekniskt intresse? W5 Solutions erbjuder en familjär och utvecklande arbetsplats inom det tekniska området!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos W5 Solutions.

Om företagetW5 Solutions är en sammanslagning av tre företag inom försvars- och samhällssäkerhetssektorn och finns fördelade på tre siter, där Solna och Älmhult är produktionsenheter och Nacka är sälj- och huvudkontor.

W5 Solutions levererar högteknologiska system och lösningar till svenska och internationella myndigheter och företag inom försvar- och samhällssäkerhet. De är experter inom utbildning och simulering, uppdragssystem, kommunikation och strömförsörjning samt reparation och underhåll.

W5 Solutions ser sina medarbetare som sin främsta tillgång och lägger stor vikt vid gemenskap inom företaget. Som arbetsgivare har de en ambition om att medarbetare ska kunna växa och utvecklas inom företaget.

ArbetsuppgifterI rollen som elektronikmontör tillhör du produktionsenheten i ett team omkring 10 personer. Arbetet fördelas mellan dig och ditt team där även operativa arbetsledare ingår. Inom produktionsenheten arbetar ni tillsammans med olika projekt och artiklar. Arbetet innebär klassiskt elektronikmontage, som kan innefatta exempelvis lödning, krimpning, kablagetillverkning och mekanisk montering. Arbetet har generellt korta serier och är därmed relativt omväxlande.

Inom produktionsenheten på W5 Solutions finns ett högt förtroende för de anställda, med frihet under ansvar.

Formella krav
  • Cirka 5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete, exempelvis i roll som elektronikmontör
  • Ett stort tekniskt intresse
  • Certifikat inom lödning
  • Meriterande med kunskaper om IPC620
För att trivas i rollen är du initiativtagande och framåt med ett kritiskt tänkande inför ditt arbete. Du är en lagspelare med ett flexibelt arbetssätt där du har lätt för att ställa om när situationen kräver det. Avslutningsvis är du noggrann och värderar att genomföra ditt arbete med god kvalité.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: elektronikmontör, lödning, elektronik, kablage, montage, montör, elektroniska komponenter, teknik, el, IPC620, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!