Elektronikingenjör/ Elprojekttör

Elektronikingenjör/ Elprojekttör

Har du erfarenhet av arbete med elinstallationer och elscheman? Har du arbetat med dokumentation av säkerhetsanläggningar? Är du noggrann och gillar tekniska miljöer? Vi söker dig som vill arbeta som elektronikingenjör hos vår kund i Gamla Stan.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget. Vid telefonavstämning delges information om företaget.

Om företagetFöretaget är ett konsultföretag som jobbar med komplexa informations- och dokumentationstjänster. De är ett team talangfulla projektörer, tekniska skribenter, dokumentsamordnare och säljare som brinner för teknik, dokumentation och språk.

Företaget hjälper till att förbättra deras kunders konkurrenskraft genom att beskriva vad de säljer och hur de fungerar internt som företag. Det omfattar allt från produkter och tjänster till IT-system och internt styrande dokumentation. Det handlar också om att skapa en effektiv informationshantering och dokumentsamordning.

ArbetsuppgifterRollen innefattar att du upprättar arbetshandlingar, inkopplingsanvisningar, planritningar och underlag för installation och driftsättning. I denna roll har du mycket kontakt med både tekniker och projektledare.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Har 1-2 års erfarenhet av arbete som elingenjör/elprojekttör
  • Har generell teknikkunskap inom svagström, data och/eller tele
  • Har god vana av AutoCad och Ms Office
  • Har erfarenhet av teknisk dokumentation eller dokumentsamordning
  • Har en mycket god svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och att man är strukturerad. I denna roll vi söker vi också dig som är utåtriktad och är bra på kommunicera.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!