Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Är du en driven och strukturerad person med ett stort intresse för ekonomi? Vill du arbeta som ekonomiassistent i en engagerad verksamhet och ha möjligheten att utvecklas?

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SKL International.

Om företagetSKL International är Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) organisation för internationellt utvecklingssamarbete. På uppdrag av framförallt Sida arbetar de med stöd till utveckling av demokrati och förbättrad samhällsservice i olika delar av världen. I arbetet är SKL och SKL:s medlemmar, Sveriges kommuner, landsting och regioner en viktig kunskapskälla. På huvudkontoret i Stockholm är de ca 25 personer och 40 personer kontrakterade på heltid i projekten utomlands.

ArbetsuppgifterSom ekonomiassistent arbetar du i ett team där ni tillsammans ansvarar för projektkostnaderna. Du har en aktiv roll i organisationen där du har hand om kontering av reskontra, leverantörsfakturor och ta fram underlag från ekonomisystem inför fakturering samt revision. Du hanterar även inkommande fakturor samt kontering av fakturor på företagsnivå. Vidare är du ansvarig för att kontakta leverantörer/konsulter, stötta projektledarna i redovisningstekniska frågor samt vara behjälplig vid avstämning av projektbudget mot bokföring.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant utbildning inom ekonomi
  • Några års erfarenhet av en liknande tjänst
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, svenska och engelska
  • God dator- och systemvana
För att lyckas i rollen har du förmågan att skapa struktur i ditt arbete och kan enkelt prioritera rätt saker. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och kan ta egna beslut i för att enkelt komma framåt. Du driver självständigt dina processer men har också en god samarbetsförmåga och ser syftet med helheten i ett team. Vidare är du noggrann och trivs med sociala kontaktytor i ditt arbete. Slutligen för att trivas tror vi att du motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, ekonomiassistent, löner, lön, lönehantering, redovisning, bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, accounting, redovisningsekonom, administratör, löpande redovisning, Excel, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!