Ekonomiassistent till ledande telekombolag

Ekonomiassistent till ledande telekombolag

Är du en person som trivs i en föränderlig miljö och är van att driva ditt arbete framåt? Har du erfarenhet från en liknande roll och är tillgänglig omgående? Vi söker dig som vill utvecklas inom ekonomi hos en välkänd koncern inom telekombranschen.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knytpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. De har bestämt sig för att förändra IT-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder.

ArbetsuppgifterSom ekonomiassistent arbetar du huvudsakligen med fakturor och kontering av fakturor i SAP. Vidare arbetar du med kontroll av fakturor mot hyreskontrakt, samt registrering av hyreskontrakt. I dina arbetsuppgifter ingår också fakturamatchning samt att supportera dina kollegor med arkivering av befintliga kontrakt. Slutligen kan dessutom övrigt ekonomiarbete förekomma.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet i en likande roll med god förståelse för faktureringsprocessen
  • God system- och datorvana, starkt meriterande med erfarenhet av SAP
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du är en person som tar stort ansvar för ditt eget arbete och du trivs med att självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt. Du är kommunikativ och socialt säker och trivs i en roll som innebär mycket kontakt med andra och du har lätt för att arbeta i team. Vi ser att du är en person som gillar att ha högt tempo i ditt arbete och att du snabbt kan ställa om efter förändrade förutsättningar. Vidare ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: telekom, ekonomiassistent, ekonomi, SAP, ekonomisupport, gymnasieekonom, civilekonom, fakturamatchning, fakturahantering, faktura, hyreskontrakt, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!