Ekonomiassistent till hälsoföretaget BioGaia

Ekonomiassistent till hälsoföretaget BioGaia

Är du serviceinriktad och intresserad av ekonomi och vill jobba som ekonomiassistent? Här erbjuds du en roll som innehåller arbete inom både ekonomi och reception hos BioGaia.

Om företagetBioGaia är ett svenskt världsledande hälsoföretag som utvecklar, marknadsför och säljer probiotiska produkter med dokumenterade hälsoeffekter. Produkterna säljs genom distributörer, varav flera är läkemedelsföretag i 100 länder.

BioGaia har 124 anställda placerade i Stockholm, Lund, Eslöv i Sverige samt Miami i USA och Hiroshima i Japan. Kontoret i Stockholm består av ca 40 medarbetare och är beläget på Kungsbroplan.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent arbetar du huvudsakligen med leverantörreskontra, du ansvarar för att registrera fakturor, se till att de attesteras samt bokför dessa. Detta innebär mycket kommunikation gentemot övriga medarbetare på BioGaia då du får svara på en del frågor och ta kontakt med berörda för att få in samtliga fakturor och underlag. Vidare arbetar du med löpande bokföring, är behjälplig vid bokslut och tar ansvar för kort- och kvittoredovisning.

I denna roll ingår även att vara behjälplig för receptionen vid behov vilket innebär att avlasta med att ta emot besök, svara i telefon samt förbereda inför möten.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom service eller administration
  • Meriterande med något års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Vi tror att du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och själv strukturerar ditt tillvägagångssätt. Som person är du prestigelös och ser inga problem i att hugga i där det behövs. Du är noggrann och van vid att driva ditt arbete framåt självständigt. Därtill är du kommunikativ och trivs med sociala kontaktytor i rollen.

Övrig information
Start: Juli
Plats: Stockholm, Kungsbroplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.