Ekonomiassistent till globalt företag inom managementbranschen

Ekonomiassistent till globalt företag inom managementbranschen

Vill du arbeta i en bred ekonomiroll på ett internationellt och expansivt managementkonsultbolag? Vi söker DIG som vill arbeta i en utvecklande roll och som ser långsiktigt på din nästa tjänst!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetVi söker efter kunds räkning en ekonomiassistent, du får vid inledande samtal med Bravura reda på vilket kundföretaget är.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga uppgifter är kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, löpande bokföring, kundfakturering och en del projektredovisning. Du arbetar nära ekonomichefen och är delaktig vid månads-, kvartals- och årsbokslut. På sikt har du eget ansvar för månadsbokslut. Vidare är du även delaktig i att analysera finansiell information och förbereda finansiella rapporter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning såsom högskola eller YH-utbildning inom ekonomi
  • Minst 1 års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete som tex ekonomiassistent
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • God systemvana och goda kunskaper inom Office-paketet, främst Excel
  • Meriterande med kunskaper inom SAP ByD eller annat större affärssystem
För att trivas på företaget och i rollen så tror vi att du är en noggrann person med både bra siffersinne och öga för detaljer. Du är van att driva ditt arbete framåt och är självgående i ditt sätt att arbeta. Sist men inte minst så hoppas vi att du är en effektiv person - men utan att tumma på kvalitén!

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!