Ekonomiassistent till Svenska Golfförbundet

Ekonomiassistent till Svenska Golfförbundet

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och vill ta nästa steg i karriären? Har du dessutom ett stort intresse för golf eller någon annan idrott och vill arbeta i ett idrottsförbund? Svenska Golfförbundet erbjuder dig en möjlighet att kombinera intresset för idrott med ekonomiarbete!

Om företagetSvenska Golfförbundet har som idrottsförbund och medlem av Riksidrottsförbundet ett utvecklings- och serviceuppdrag för golfsporten i Sverige. I detta uppdrag ingår att stötta golfklubbar, golfbolag och golfdistriktsförbund med kvalificerad rådgivning och utbildning inom alla delar av verksamheten. Svenska Golfförbundet (SGF) består av 454 klubbar som har över 480 000 medlemmar. Förbundet har sina lokaler i Idrottens Hus i Skanstull, Stockholm, tillsammans med RF och ett 30-tal andra specialidrottsförbund.
Svenska Golfförbundet söker nu en ekonomiassistent till deras kontor i Idrottens hus i Skanstull.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent hos Svenska Golfförbundet ansvarar du för kund- och leverantörsreskontra i både deras moderbolag och dotterbolag. Du ansvarar därtill för fakturering av förbundets kunder, medlemmar och leverantörer, inskanning av fakturor i deras system, attestering och kontering av fakturor. Slutligen arbetar du med förbundets löpande bokföring, månadsavstämningar samt hanterar reseräkningar för ideella engagerade, domare och landslagsspelare.
Du kommer bli en del av deras ekonomiavdelning som idag är består av 3 personer. Svenska Golfförbundet lägger stor vikt gällande personlig utveckling och det finns därför stor möjlighet att på sikt utvecklas vidare inom förbundet.

Formella krav
  • Avslutad ekonomiutbildning på gymnasial nivå
  • 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemet Hogia eller liknande
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska tal och skrift
  • Tidigare varit aktiv i en idrottsförening, antingen som medlem, ideellt engagerad eller professionellt
För att vara framgångsrik i rollen som ekonomiassistent ser vi att du är en flexibel och prestigelös person, som trivs med att arbeta tätt ihop med dina kollegor. Då du hanterar stora mängder med in- och utbetalningar av varierade storlekar så ser vi vidare att du är en noggrann person som tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Svenska Golfförbundet som inleds med ett konsultuppdrag under 6 månader. Du kommer då vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Svenska Golfförbundet. Avsikten är att du därefter övergår till att vara anställd hos Svenska Golfförbundet, förutsatt att båda parter är nöjda med varandra

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skanstull
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: svenska golfförbundet, SGF, Golf, Idrottsförbund, Ekonomiassistent, Ekonomi, Assistent, Bokföring, löpande bokföring, Leverantörsreskontra, kundreskontra, Hogia, fakturering, idrott, reskontra
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.