Ekonomiassistent till Relacom

Ekonomiassistent till Relacom

Är du en driven person som vill utvecklas inom ekonomi? Motiveras du av ett arbeta där du får ta stort eget ansvar? Vi söker dig som trivs med att påverka ditt arbete och har ett sinne för siffror.

Om företagetRelacom är en ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur som erbjuder omfattande tjänster som inbegriper allt från konstruktion av landstäckande mobila nätverk, underhåll av elektriska nätverk och telekomnätverk, installation av fiberoptik för nya bostadsområden, till installation av nätverksapplikationer för detaljister och logistikföretag. Relacom har omkring 2 000 medarbetare vid 250 verksamhetsställen i Sverige, Finland och Norge.

I denna roll tillhör du ekonomiavdelningen och kommer ingå i ett mindre team om tre personer inom Relacoms kundreskontra.

ArbetsuppgifterDitt huvudsakliga ansvarsområde är att sköta fakturering för ett antal av Relacoms kunder. I det dagliga arbetet arbetar du med att granska orders för att därefter fakturera Relacoms kunder för utförda tjänster som teknikerna på fältet har genomfört. Till detta arbete hör också att i stor utsträckning genomföra felsökning samt besvara fakturafrågor från kunder, säljare eller andra personer i organisationen. Syftet med rollen är att faktureringen gentemot Relacoms kunder ska utföras på ett korrekt sätt.

För att skapa förståelse för Relacoms arbetssätt och arbetsuppgifterna kommer du inledningsvis att få en gedigen introduktion.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning. Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • Arbetslivserfarenhet inom kund- eller ekonomirelaterade roller som exempelvis ekonomi- eller redovisningsassistent alternativt kundtjänst.
  • Intresse för siffor och ekonomi.
  • God systemvana inom Excel.
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska.
För att trivas i rollen tror vi att du har förmågan att kunna strukturera ditt dagliga arbete för att effektivt kunna föra ditt och verksamhetens arbete framåt. Vi tror även att du är en problemlösande, ambitiös och nyfiken person som vill lära samt utvecklas. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och att ta ägandeskap för ditt egna arbete och din utveckling. Då stämningen på Relacom är familjär, öppen och social har du lätt för att skapa och bygga relationer med människor i din omgivning. Vi ser även att du har ett flexibelt arbetssätt som kan följa förändrade förutsättningar som kan uppdagas.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag till april 2020. I den här rollen är du anställd hos Bravura och arbetar som konsult hos Relacom.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Relacom, kundreskontra, ekonomiassistent, kundtjänst, Excel, administration, kundkontakt, avstämning, ordergransking, månadsbokslut, bokföring, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.