Ekonomiassistent till Mälardalens Bergteknik

Ekonomiassistent till Mälardalens Bergteknik

Är du en nyfiken och social person som vill utvecklas? Vill du arbeta med ekonomi på ett växande företag? Mälardalens Bergteknik är i uppstarten av en ny ekonomifunktion och söker dig som vill vara med på resan och bygga upp ekonomiavdelningen. Välkommen med din ansökan!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Mälardalens Bergteknik har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Mälardalens Bergteknik en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetMälardalens Bergteknik erbjuder helhetslösningar inom bergborrning, sprängning, stenspräckning och entreprenad. Företaget är verksamma inom Stockholm och Mälardalen och arbetar med några av landet större bolag inom bygg-och anläggningssektorn. Personalen arbetar lösningsorienterat, med en nära kontakt till kunden och god känsla för service. Mälardalens Bergteknik befinner sig i en expansiv fas och söker efter medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion. De öppnar inom kort upp sin verksamhet i Tyskland vilket gör att du som anställd besitter goda utvecklingsmöjligheter inom företaget där du på sikt kan få chansen att få arbeta i Tyskland.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent kommer du få arbeta brett med ekonomi. Du kommer att agera stöd åt företagets redovisningsekonom i form av enklare bokföring, hantera leverantörs - och kundreskontra, sköta löneadministration samt en del administrativa uppgifter. Utöver detta kommer du vara delaktig i beslutsprocessen, vara med i projektuppföljning och hantering av frågor kring beskattning.
  • Enklare bokföring och stöd åt redovisningsekonom
  • Hantering av leverantörs - och kundreskontra
  • Löneunderlag
  • Projektuppföljning
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Kunskap inom Office-paketet
  • God data och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande med kunskaper i tyska
Vi söker dig som vill utvecklas inom ekonomi och är nyfiken på nya utmaningar. Vi ser att du är prestigelös och plikttrogen och är mån om att skapa god stämning på arbetsplatsen. För att trivas i rollen ser vi att du är social och nyfiken, har en vilja att lära dig och utvecklas på ett personligt plan men också att föra företaget framåt tillsammans med dina kollegor. Du är flexibel i ditt arbetssätt, har lätt för att anpassa dig efter olika personer och hjälper gärna till med det som behövs. I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!