Ekonomiassistent / redovisningsassistent på halvtid

Ekonomiassistent / redovisningsassistent på halvtid

Är du i slutet på din ekonomiutbildning och vill ta ett första kliv in i arbetslivet? Vi söker dig som har en pågående akademisk utbildning, de teoretiska grunderna i redovisning och vill utvecklas inom ett företag med stora utvecklingsmöjligheter på sikt.

Om företagetKivra har en stark entreprenörsanda och ligger i framkant när det gäller digitalisering av post. De arbetar med att skicka post från företag och myndigheter till sina registrerade användare på ett digitalt, säkert och miljövänligt sätt. Att post skickas digital istället för papperskuvert underlättar för såväl sändare som mottagare. Ett starkt hållbarhetstänk och fokus på såväl sina kunder som medarbetare är något som genomsyrar hela verksamheten.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent arbetar du brett med löpande redovisning för att stötta ekonomiansvarige. Exempel på arbetsuppgifter är att hantera inkommande och utgående fakturor, betalningspåminnelser samt genomföra månadsavstämningar. Du kommer utöver detta arbeta med andra administrativa uppgifter såsom kvittohantering, deklarationer och moms.
Arbetet sker vardagar under kontorstid. Du kan själv planera in arbetspass, både hel- och halvdagar, som fungerar för dig inom angiven arbetstid. Du förväntas ha möjlighet att arbeta deltid, minst motsvarande 40 -50%. Efter examen finns goda möjligheter för en vidare anställning inom företaget.

Formella krav
  • Pågående akademisk utbildning inom ekonomi alternativt ett års erfarenhet inom liknande arbete inom ekonomi
  • Du har en god dator- och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du arbetar självständigt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en dynamisk roll som innebär förändrade direktiv. Slutligen tror vi att du är prestigelös och trivs med att hjälpa andra och bidra till företaget.

Övrig information
Start: Augusti / September
Plats: Stockholm City
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, redovisningsassistent, ekonomi, löpande bokföring, bokföring, fortnox, leverantörsreskontra, kundreskontra, redovisning, deltidsjobb, deltidsarbete, student.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.