Ekonomiassistent på deltid till Svenska Innebandyförbundet

Ekonomiassistent på deltid till Svenska Innebandyförbundet

Är du en driven person med stort intresse för ekonomi? Brinner du för att hjälpa andra människor? Har du dessutom ett stort intresse för sport och ett liv i rörelse? Då är det här en tjänst för dig!

Om företagetSvensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. De bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället.

Svensk Innebandy har i dag 116 000 licensierade spelare och totalt spelar över en halv miljon människor innebandy i Sverige i någon form. Nu utökar de teamet och letar efter en ekonomiassistent som vill vara med och bidra till ett Sverige i rörelse!

ArbetsuppgifterSom ekonomiassistent arbetar du brett med alla typer av ekonomirelaterade frågor. Det innefattar kund- och leverantörsfakturor, löpande bokföring, in- och utbetalningar, ekonomiska underlag och rapporter som medarbetare, ledning samt styrelse tar del av. Vidare arbetar du med rapportering till myndigheter, bokslutsarbete och har kontakt med banker och myndigheter.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning alternativt tidigare arbetslivserfarenhet inom service eller administration med ekonomirelaterade uppgifter
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Meriterande:
  • Du studerar eller avslutat en utbildning inom Sports Management med inriktning mot ekonomi
  • Erfarenhet av arbete i Fortnox och Capego
  • Stort idrottsintresse
För att lyckas i rollen som ekonomiassistent hos Svenska Innebandyförbundet tror vi att du är en öppenhjärtad, serviceinriktad person som brinner för ditt arbete. Du vågar ta egna initiativ och ser inga problem i att vara behjälplig där det behövs. Du är en person som eftersträvar att utveckla och att effektivisera både ditt eget, men även hela teamets tillvägagångssätt. Du är noggrann och van vid att driva ditt arbete framåt självständigt samtidigt som du är kommunikativ och trivs i miljöer med sociala kontaktytor.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Uppdraget är ett föräldravikariat på 50% och pågår i 12-14 månader. Du blir anställd via Bravura men kommer att arbeta som konsult på Innebandyförbundets huvudkontor i Solna.

Låter rollen intressant? Tveka inte att söka redan idag!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.