Ekonomiassistent på deltid till Olle Lind Golv

Ekonomiassistent på deltid till Olle Lind Golv

Är du en person som gillar att ha kul på jobbet? Har du tidigare erfarenhet inom löner? Hos Olle Lind Golv erbjuds du en spännande tjänst på deltid som ekonomiassistent.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag, där du kommer arbeta på 40 %, uppdraget löper i ett år med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Olle Lind Golv har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Olle Lind Golv en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetOlle Lind Golv AB är ett auktoriserat golvföretag som en av de största aktörerna inom sitt verksamhetsområde. Olle Lind Golv arbetar med golvmontering och deras största kunder är stora och medelstora byggföretag och fastighetsägare. Företaget är verksamma i Stockholms län och vissa delar av Upplands- och Sörmlands län. Humor och skratt präglar företagets kultur, och de bedriver sin verksamhet i nya fräscha lokaler i Fasta strand.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett med ekonomi. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta löner och löneadministration, du kommer även att ansvara för leverantör och kundreskontra. Du arbetar nära organisationen och stöttar upp där det behövs. Denna roll är på 40 % och det finns en stor flexibilitet att förlägga dessa tider som det passar din dag.
  • Leverantör och kundreskontra
  • Löneadministration
  • Ekonomisk support
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet av löner och löneadministration
  • Tidigare erfarenhet av leverantör- och kundreskontra
  • Talar och skriver obehindrat svenska
  • Meriterande med erfarenhet inom byggbranschen
I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir korrekt och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du håller alltid din deadline. Du har lätt att förstå siffror och känner dig bekväm inom det ekonomiska området. I rollen kommer du att arbeta nära olika personer, därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans och samarbeta med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du tydligt får fram det du vill säga.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Farsta strand/ Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, deltid, Byggbranchen Leverantörreskontra, kundreskontra, löneadministration, Löner, Farsta, Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!