Ekonomiassistent på deltid / 50% till El & Ljusdesign

Ekonomiassistent på deltid / 50% till El & Ljusdesign

Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi på ett mindre bolag? Söker du dessutom en anställning på deltid? El & Ljusdesign erbjuder en bred roll inom ekonomi med möjlighet till att bidra till företagets fortsatta utveckling!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att El & Ljusdesign har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och El & Ljusdesign en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEl & Ljusdesign startades 1994 och hade tidigt som mål att bli en totalentreprenör inom el. Deras filosofi är att kunna erbjuda en helhet för deras kunder, att vara en komplett installatör. Företaget genomsyras av att växa tillsammans med deras kunder och har fokus på att leverera säkra, smarta, energieffektiva och visuellt snygga anläggningar. Bolaget består idag av cirka 40 personer, varav 30 är arbetar som montörer ute i projekt och resterande arbetar på kontoret.

I dagsläget är El & Ljusdesign placerade i Vasastan men i mars flyttar kontoret till nya lokaler i Hornsberg på Kungsholmen.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du arbetar bland annat med att få in och kontera leverantörsfakturor, bokföra utlägg, sköta bankavstämningar, samt med att stämma av montörernas tidsrapportering. Dessutom arbetar du med övrig administration i tjänsten, vilket innebär inköp av material och arbetskläder samt att föra protokoll vid enstaka möten. Slutligen är du även behjälplig vid frågor från kunder via både mail och telefon.

Du samarbetar med ekonomichef, projektledare samt har mycket kontakt med interna montörer. Denna tjänst är förlagd på 50%, vilket innebär att du arbetar förslagsvis fyra timmar om dagen.

Formella krav
  • Avklarad gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi
  • 2 års erfarenhet från liknande tjänst inom ekonomi
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem och i Officepaketet
  • Svenska och engelska i tal såväl som skrift
För tjänsten som ekonomiassistent hos El & Ljusdesign lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Då du arbetar i en bred roll och kommer att arbeta med att stötta interna medarbetare ser vi att du som söker är prestigelös. Vidare är du bekväm i att ta egna initiativ och driva ditt eget arbete framåt. Du är dessutom en person som har god struktur i ditt arbete och trivs med att kontakter, såväl med interna medarbetare som med externa kunder.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hornsberg, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, deltid, 50%, Stockholm, faktura, inbetalningar, El & Ljusdesign, leverantörsreskontra, fakturahantering, utlägg, tidsrapportering, administration
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.