Ekonomiassistent / Redovisning / Bokslut

Ekonomiassistent / Redovisning / Bokslut

Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Trivs du i en roll där du får vara självgående och flexibel? Vi söker dig som tidigare arbetat med löpande bokföring samt månads- och årsbokslut.

Om företagetFöretagarna är Sveriges största företagarorganisation för små och medelstora företag. De företräder idag 70 000 företagare och har ca 250 föreningar. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat. Detta för att företagare ska få rätt förutsättningar. Företagarna erbjuder sig även att sköta redovisningen för andra förbund, föreningar och bolag.

Tjänsten är placerad på kontoret på Rådmansgatan i centrala Stockholm där du ingår i ett team om fyra ekonomiassistenter samt ekonomichefen.

Läs mer om företagarna: https://www.foretagarna.se/

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent arbetar du med löpande bokföring för upp till tio bolag inom organisationen. Du har eget ansvar för alla delar inom bokföring, fakturering, inbetalningar, påminnelser och avstämningar för dessa bolag. I arbetsuppgifterna ingår även att tillsammans med ekonomichefen ansvara för månads- och årsbokslut. För den som har intresse finns det även möjlighet att agera projektledare inom digitalisering av de olika processerna.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterade uppgifter från exempelvis roller som ekonomi- eller redovisningsassistent.
  • Erfarenhet av bokslutsarbete
  • Meriterande med kunskap inom Fortnox och NAV
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
För att trivas i rollen tror vi att du har förmågan att strukturera ditt dagliga arbete för att på ett effektivt sätt kunna få mycket gjort. Vi tror även att du som söker är en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det självständigt framåt och till avslut. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och att ta ägandeskap för ditt egna arbete samtidigt som du kan fråga om hjälp när det behövs. Då stämningen på arbetsplatsen är öppen och social har du lätt för att skapa och bygga relationer med människor i din närhet. Vi ser även att du har ett flexibelt arbetssätt och är beredd att ändra dina arbetsuppgifter utifrån förändrade förutsättningar.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Företagarna har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Företagarna en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, redovisningsassistent, månadsbokslut, årsbokslut, leverantöreskontra, kundreskontra, bokföring, redovisning, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.